’Matador’ tæt på at runde 2,6 millioner solgte dvd’er

På det seneste er salget af Lise Nørgaards populære tv-serie ’Matador’ nærmest taget til igen, og serien er lige nu i top 10 over de mest solgte tv-serie-dvd’er. Igen.

Danskerne kan åbenbart slet ikke få nok af Maude, hr. Schwann, grisehandleren og bankdirektør Varnæs. På det seneste er salget af Lise Nørgaards populære tv-serie 'Matador' nærmest taget til igen, og ifølge DR Multimedie er salget nu lige ved at runde 2,6 millioner solgte dvd'er.

"Vi havde ganske enkelt ikke fantasi til at forestille os, at salget kunne blive ved. Men siden DR for cirka et halvt år sendte den såkaldte "folkeboks" på gaden med de 24 afsnit, er der solgt næsten yderligere 200.000 dvd'er," siger multimedieredaktør Christian Odd Wiberg fra DR Multimedie.

Nummer otte på hitlisten

I sidste uge var 'Matador' faktisk nummer otte på den officielle danske hitliste over de mest solgte tv-serie-dvd'er herhjemme. Og det selv om det i år er 32 år siden, at serien havde premiere på DRs eneste daværende tv-kanal.

"Jeg tror først, at salget stopper, når alle husstande har en dvd-boks med serien, og det har de trods alt ikke endnu," siger Christian Odd Wiberg.

Hvor det skulle tage næsten 27 år at sælge den første million 'Matador'-vhs-videoer og -dvd'er - det tal blev nået i 2005, har det altså nu taget under fem år at sælge yderligere 1,6 millioner dvd'er af serien om livet i Korsbæk.

Facebook
Twitter