Mette Bluhme Rieck bliver vært på ’Aftenshowet’ – men forlader ikke DR Sporten

Lise Rønne skal på barsel, så i 2017 vil Mette Bluhme Rieck være ”delebarn” og både kunne opleves som vært på ’Aftenshowet’ og Sporten.

Mette Bluhme Rieck vil fremover være ”delebarn” mellem DR Sporten og ’Aftenshowet’. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR (type 1))

Mette Bluhme Rieck, der det seneste års tid har været vært på DR Sporten, dukker fremover op på skærmen som vært i både sportsudsendelser og i ’Aftenshowet’ på DR1.

Den nuværende vært på ’Aftenshowet’, Lise Rønne, skal på barsel, og ind springer Mette Bluhme Rieck, der i hele 2017 vil være ”delebarn” mellem ’Aftenshowet’ og DR Sporten, hvor hun også fremover vil være vært på Sporten i forbindelse med 18.30-TV-Avisen og for de sene sportsnyheder klokken 22.20 på DR1.

Redaktionsleder Sara Otte fra ’Aftenshowet’ siger:

”Vi glæder os til at få Mette Bluhme Rieck med på holdet. Udover at være en dygtig journalist er Mette også enormt behageligt selskab. Hun har en fantastisk evne til at snakke med alle slags mennesker og er oprigtig nysgerrig efter folks historier,” siger hun.

Værtsholdet på ’Aftenshowet’ i 2017 består dermed af Mark Stokholm, Mikkel Fønsskov, Ulla Essendrop, Mette Bluhme Rieck og Ditte Haue. Ditte Haue er dog på nye optagelser med ’Sporløs’ på DR1 i årets første fire måneder. Selv siger Mette Bluhme Rieck:

"Da jeg startede på Sporten sidste år, havde jeg aldrig lavet live-tv før og anede ikke, om det var noget for mig. Men jeg er faldet pladask for det og er vild med den nerve og den forbindelse, jeg føler til seerne, når vi er sammen om øjeblikket, mens det sker,” siger hun.

Mette Bluhme Rieck glæder sig til både at arbejde på DR Sporten og til den nye udfordring på ’Aftenshowet’, hvor hun også har drømt om at komme til arbejde.

"’Aftenshowet’ er et skønt sted, hvor den store aktuelle dagsorden møder folks dagligdag, og hvor der både er plads til de helt tunge emner, men også til det smalle, skæve og sjove - afhængigt af hvad der optager danskerne.... Alt i alt er det en herlig omgang bland selv-slik, og dét kan man aldrig rigtig få for meget af, hvis du spørger mig,” griner hun.

Efter planen skal Mette Bluhme Rieck være vært på ’Aftenshowet’ for første gang onsdag den 11. januar klokken 19.05 på DR1.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter