Micha Barken-Fuglede bliver livsstilsredaktør på DR1

Den hidtidige kanalredaktør på TV 2 Fri får ansvaret for livsstilsstoffet på DR1 fra den 1. maj.

Micha Barken-Fuglede starter i DR den 1. maj. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Micha Barken-Fuglede kan fra den 1. maj skrive livsstilsredaktør på DR1 på sit visitkort.

Den dato skifter den hidtidige kanalredaktør på TV 2 Fri til DR, hvor hun blandt andet får redaktøransvaret for velkendte livsstilsprogrammer som ’Hammerslag’, ’Skattejægerne’ og ’Kender du typen’. Samtidig skal hun være med til at videreudvikle livsstilsområdet på DRs hovedkanal.

Micha Barken-Fuglede har snart 20 års erfaring med at arbejde med tv, og de seneste to år har hun haft ansvaret for at lægge strategien, udvikle og lancere TV 2 Fri. Før da har hun blandt andet været producent hos Sand TV, redaktionschef hos Nordisk Film og redaktør, redaktionschef og tilrettelægger hos Mastiff. Micha Barken-Fuglede har desuden en diplomuddannelse i kommunikation og procesledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

”Micha har stærke evner og stor erfaring med at producere og udvikle nye programmer og programserier til tv – ikke mindst inden for livsstil og det, vi beskæftiger os med, når vi har fri. Det er et af de helt centrale stofområder for DR1, og jeg glæder mig til, at hun starter,” siger DR1’s kanalchef Pil Gundelach Brandstrup.

Tiden er den helt rigtige

Selv siger Micha Fuglede:

"Jeg har altid haft en stor passion for livsstil og glæder mig meget til at blive en del af det dygtige redaktør-team på DR. Jeg håber, at jeg med min brede erfaring fra 16 år i produktionsmiljøet og senest som redaktør på TV2 Fri, kan være med til at styrke livsstilsstoffet på DR. Det har været en svær beslutning for mig at kappe navlestrengen til hjertebarnet TV 2 Fri, men kanalen har haft en stabil fremgang i den seneste tid, og derfor er tiden nu den helt rigtige for mig til at kaste mig over nye udfordringer på DR," siger hun.

Dorthe Thirstrup, der hidtil har stået alene i spidsen for livsstilsstoffet på DR1, får udvidet sit område med mere reportage- og faktastof, men vil fortsat være inde over livsstilsstoffet og sidde med enkelte livsstilsprogrammer.

FacebookTwitter