Mød Bamse, Hr. Skæg og alle de andre i Cirkus Summarum

Den 3. juli skydes Cirkus Summarum 2014 i gang på Amager i København.

  • Cirkus Summarum spiller på Amager den 3. - 24. juli, hvorefter de rykker teltpælene op og flytter til Aarhus den 29. juli – 10. august. Før teltdugen blev åbnet til generalprøven, var der mulighed for at hoppe i sofaen, svinge sig i lysekronen og lege pudekamp. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Alle kender til hverdagens stress og jag, hvor der er for lidt tid til at sidde og nyde det hele. I årets forestilling skal ’Tidsrøveren’ fanges. Cirkusdirektøren vil gøre alt for at få sit cirkus op i gear. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • De tre figurer fra Ramasjang, Rosa fra Rouladegade, Bamse og Kristian, får sig et lille hvil på Bamses nydningsbænk – stik imod Cirkusdirektørens ønske. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Hr. Skæg er også begyndt at blive stresset. Han har det som, der er 2000 mennesker, der kigger på ham. I teltet er der plads til 2200 publikummer, så det har han ret i. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Udover Motor Mille kan man opleve Cirkusdirektøren, Hr. Skæg, Rosa fra Rouladegade, Bamse, Chico, Bruno og Kristian fra Ramasjangmysteriet i Cirkus Summarum 2014. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • I forestillingen kan man blive klogere på, hvor sej Cirkusdirektøren er på de sociale medier. Han har i øjeblikket 12 følgere, 4000 likes og en masse stjerner. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Bruno og resten af figurerne i forestillingen bliver akkompagneret af DRs Big Band, når børn og voksne suges med ind i Ramasjangs cirkusunivers. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
1 / 7

Der er mulighed for at møde Motor Mille, Bruno, cirkusklovnen Chico, Rosa fra Rouladegade, Hr. Skæg, Bamse og Cirkusdirektøren, der akkompagneret af DRs Big Band inviterer børn og voksne ind i et 90 minutters fortryllende cirkusunivers.

Facebook
Twitter