Monica Krog-Meyer siger farvel til P4

27. juni bliver sidste chance for at høre ’Mig & Monica’ på P4 lørdag formiddag, når Monica Krog-Meyer går på pension. Hun fortsætter dog som freelancer på P5.

Monica Krog-Meyer går på pension fra DR - og så alligevel ikke helt. For hun fortsætter som freelancer på P5 med udsendelsen 'Monicas mødested'. (Foto: Jens Ulrich/dizzyBild © Type 1)

”Det eneste man kan være sikker på lørdag formiddag er, at Monica Krog-Meyer og Dennis Johanneson er i studiet.”

Sådan hedder det i programomtalen for det populære radioprogram, der hver uge høres af mellem 700.000 og 800.000 lyttere, og sådan har det også været de seneste fem et halvt år. Men når sommerferien banker på, takker Monica Krog-Meyer af og går på pension efter mere end 40 år i DR.

”Jeg har besluttet at stoppe, mens legen er god,” siger hun og tilføjer, at hun glæder sig til at kunne bestemme mere over sin tid:

”Mens der stadig er lys i pæren,” forklarer Monica Krog-Meyer, der også ser frem til at bestemme mere over dagen, løse freelanceopgaver og få lidt mere tid til at være mormor.

Lægger navn til to programmer

Monica Krog-Meyer, der fylder 65 år til sommer, vil dog stadig kunne høres i radioen. Hun fortsætter nemlig som freelancer på P5’s søndagsprogram ’Monicas mødested’.

”Jeg er vist den eneste radiovært, der kan prale af at have haft to programmer på samme tid, hvor mit navn indgår,” siger hun og erkender, at det nok bliver svært at slippe lytterne:

”Derfor gør jeg det også lidt gradvis, men det er da mærkeligt, for jeg havde egentlig altid troet, at jeg skulle falde død om foran mikrofonen. På den anden side ville jeg også hade, hvis der en dag kom en chef og fortalte, at nu synes han eller hun ikke, at legen er god længere."

Facebook
Twitter