’Monte Carlo’ og ’Fuckr med din hjerne’ fik en Zulu Award

Fredag skal Peter Falktoft og Esben Bjerre uddele priser som værter for P3 Guld. Torsdag fik de selv en af TV 2 Zulu. Det samme gjorde DR3’s programserie ’Fuckr med din hjerne’.

Fredag aften skal P3’s Peter Falktoft og Esben Bjerre dele ædelmetal ud, når de er værter for P3 Guld i DR Koncerthuset.

Det kommer de til oven på en aften, hvor de – og journalist og producer Gyrith Cecilie Ross – fra ’Monte Carlo’ på P3 selv mærkede sejrens sødme, og nu kan kalde sig endnu mere prisbelønnede, end de var i forvejen.

Da TV 2 Zulu torsdag aften for første gang uddelte deres Zulu Awards på direkte tv fra Østre Gasværk Teater i København, blev ’Monte Carlo’ for andet år i træk kåret som ’Årets danske radioprogram’. Det skete blandt andet foran to andre DR-programmer, ’Formiddagen på P6 Beat’ og ’P7 Mix Maraton’, som også var nominerede i kategorien.

Også DR3, der før øvrigt lægger direkte billeder til P3 Guld fredag aften, havde grund til at klappe i sine små buttede hænder ved prisfesten hos den konkurrerende kanal.

Uforståelige eksperimenter

Programserien ’Fuckr med din hjerne’, der netop er vendt tilbage på DR3 med en ny sæson, tog prisen som ’Årets originale tv-program’.

Jan Hellesøe er vært i den grænseoverskridende programserie, der tager seerne rundt til en række uforståelige eksperimenter, hvor hjernen og synet konstant bliver udfordret. Ikke alt er åbenbart, hvad det giver sig ud fra at være, og Jan Hellesøe giver i 'Fuckr med din hjerne' et indblik i, hvordan blandt andet manipulation, tankekontrol og ekstrem hukommelse rent faktisk virker.

Det var komikeren og tv-værten Simon Talbot, der var vært for årets Zulu-show.

Modtagerne af Zulu Awards 2014

Årets nye danske navn: L.I.G.A.

Årets kunstner: Mads Langer

Årets danske hit: Rasmus Seebach - Olivia

Årets radioprogram: Monte Carlo - P3

Årets danske tv-serie: Sjit Happens - TV 2 ZULU

Årets originale tv-program: Fuckr med din hjerne - DR3

Årets mandlige skuespiller: Nikolaj Lie Kaas - Kvinden i buret

Årets film: Kvinden i buret

Årets ku' godt: Claudia Rex

Årets kvindelige skuespiller: Mille Dinesen - Rita II

Det vi allesammen grinte af: Chili Klaus og Bubber

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk