'Monte Carlo' stopper på P3

Efter godt to år har Peter Falktoft og Esben Bjerre valgt at stoppe som værter på radioprogrammet ’Monte Carlo’. Makkerparret fortsætter på DR.

Værterne ved P3 Guld 2014 var også Peter Falktoft og Esben Bjerre fra 'Monte Carlo', som nu stopper. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Efter godt to år har Peter Falktoft og Esben Bjerre valgt at stoppe som værter på radioprogrammet ’Monte Carlo’. Makkerparret fortsætter på DR og skal fremover udvikle og medvirke i nye programmer.

Efter godt to år med satirisk, samfundsdebatterende og nytænkende radio takker Peter Falktoft og Esben Bjerre af. Det sidste program med ’Monte Carlo’ bliver sendt på P3 den 6. juni kl. 14.00.

"Det er gået over stok og sten, og vi er først og fremmest et produkt af trofaste lyttere, som har vist os kæmpe tillid hele vejen. Det har i den grad været med til at holde karaktermord og dårlig stemning for døren. Det har været to ubeskriveligt fede år i æteren, men vi skal videre ud i universet for at finde ud af, hvor langt rumskibet kan flyve. Vi stikker hverken af fra DR eller hinanden. Så I slipper ikke for os i nærmeste fremtid, sorry. Vi er ved at drukne i nye idéer, som kræver vores udelte opmærksomhed. Nu sætter vi os ned, for at finde på nogle nye ting, som vi kan dele med jer. 1000 tak for et godt program. og husk nu det gode humør," siger Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Er tilbage 12. juni

Siden Peter og Esbens stemmer kunne høres for første gang i 2012 i 'Monte Carlo' på P3, har de haft fart på karrieren. Udover at levere to timers live radio alle hverdage har de medvirket i tv-programmer på DR3, der med titler som ’Monte Carlo elsker Putin’, ’Monte Carlo elsker jøderne’ og ’Monte Carlo elsker USA’, har givet et nyt perspektiv på verden omkring os. Vi har også været med Monte Carlo til Kommunalvalg og til P3 Guld i DRs Koncerthus. Senest var Monte Carlo kommentatorer på DR3 i lørdags ved finalen i Eurovision Song Contest.

Første gang vi igen hører fra Peter Falktoft er allerede den 12. juni, når han skal dække VM i Rio både på DR1 og på P3. Og til efteråret er Monte Carlo tilbage i gameshowet ’Sladrehanken’ på DR3.

"Vi er naturligvis kede af, at Peter og Esben har valgt at stoppe, for vi ville gerne have fortsat programmet på P3. Men vi respekterer deres beslutning og er sindssygt glade for de godt to års hæsblæsende eventyr, det har været, hvor de har vendt op og ned på en hel medieverden og med hårdt arbejde, begejstring og ærlighed, har talt sig ind i hjerterne hos tusindvis af danskere. Det er godt gået, og vi er stolte over at kunne sende så stærkt et makkerpar videre mod nye udfordringer og ønsker dem alt held og lykke videre, siger chef for P3, Christian Ottenheim, der fortsætter:

"P3 er en kanal, som er i konstant udvikling, og derfor er det naturligt, at programmer kommer og går med jævne mellemrum.  Monte Carlo indskriver sig i en lang tradition af solide satire og aktualitetsprogrammer på P3, og den tradition vil fortsætte med nye programmer og værter, så snart vi er klar med dem."

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk