Morgensang fortsætter i børnehøjde: Se højdepunkter fra 100 dage med Phillip Faber

Efter 100 morgener i træk på skærmen sendte Phillip Faber tirsdag morgensang for sidste gang. I den kommende tid kommer der børnesange på skærmen.

‘Morgensang med Phillip Faber’ må siges at have været et populært program, som har formået at samle danskerne foran skærmene gennem coronatiden. På videoen ovenfor kan du se nogle af højdepunkterne fra de i alt 100 morgener med 'Morgensang', som det blev til med chefdirigenten for DR Pigekoret, der har siddet ved klaveret, præsteret hofterulninger, opvarmningsøvelser, lavet underlige ansigter og meget mere. Tirsdag morgen blev det til i de sidste sange og opvarmninger, inden sommerferien nu lurer om hjørnet.

Morgensangen blev født mandag den 16. marts på DR Pigekorets Facebook. Imidlertid blev morgensangen så stort et tilløbsstykke, at programmet allerede næste morgen fik fast plads på DR1, hvor det har været lige siden.

Silja Okking tager over

Heldigvis er det ikke slut endnu, for landets børnefamilier kan nu se frem til at synge med hver morgen.

Alle ugens dage over sommeren vil Ramasjang-vært Silja Okking nemlig vil synge for. ‘Morgensang med Ramasjang’ byder på de allerbedste sange for børn fra den danske sangskat sammen med nye danske sange.

Silja Okking glæder sig allerede til at få besøg i programmet:

- Børnene kan glæde sig til at synge med og danse derhjemme, for vi får besøg af Martin Brygmann, Anette Heick, Jacob Haugaard, Katinka og Bro - og samtidig vil vi få besøg af vores egne figurer: Motor Mille, Hr. Skæg, Rosa, Ramajetterne og Oda Omvendt. Det bliver en kæmpe fest, siger hun.

'Morgensang med Ramasjang' bliver sendt fra mandag den 29. juni klokken 10.00 på DR1, - men også klokken 7.20 på Ramasjang samt allerede klokken 6.00 på DRTV. I dagene mellem ‘Morgensang med Phillip Faber’ og ‘Morgensang med Ramasjang' bliver der sendt ’Dagens højskolesang’ på DR1 klokken 9.00 fra onsdag til fredag og klokken 10.00 lørdag og søndag.

Facebook
Twitter