'Næste uges DR' holder en pause

Corona-situationen har betydet, at der er masser af ændringer i DR's sendeflade hele tiden for øjeblikket, og DR's koncerter er aflyst. Derfor holder den faste spalte en pause.

'World on Fire' hedder en ny serie om Anden Verdenskrig, som DR1 sender lørdagene i marts og april klokken 20.00. Spalten 'Ugens DR' holder nu en kort pause. (© ITV)

I spalten 'Næste uges DR' giver vi dig normalt smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR's sendeflade i den kommende uge, og hvad DR's kor og orkestre byder på i DR Koncerthuset og rundt omkring i landet.

Corona-situationen lige nu i Danmark og resten af verden har betydet, at DR både på radio og TV ændrer i programoversigterne flere gange dagligt, så seerne og lytterne kan få de seneste nyheder, pressemøder og baggrunde med, ligesom alle DR's koncerter lige nu er aflyst. Når alt er oppe i luften, er det også svært at skrive spalten, så derfor holder den en pause, til forholdene atter lidt mere ligner hverdag.

Alt imens kan du kigge på sitet dr.dk/programændringer, hvor en lang række af ændringerne lige nu er beskrevet. Sitet bliver opdateret løbende.

På forhåbentlig snarligt gensyn.