Navnene klar på de fleste chefposter i DR

Af de cirka 200 chefer, der var i DR før strukturændringen, fortsætter de 122 som chefer. Samtidig er 20 medarbejdere, der hidtil har været projektledere, kommet på chefkontrakt, mens 10 chefstillinger endnu er ubesatte.

Chefrokaden i DR er nu ved at være afsluttet, og stort set alle chefposter er besat. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Chefrokaden i DR er nu ved at være afsluttet, og stort set alle chefposter er besat. Samtlige navne kan ses i de vedlagte oversigter over DRs nye struktur, der træder i kraft fra nytår (se link nederst).

Af de cirka 200 chefer, der var i DR før strukturændringen, fortsætter de 122 som chefer. Samtidig er 20 medarbejdere, der hidtil har været projektledere, kommet på chefkontrakt, og 10 chefstillinger er endnu ubesatte. Så efter ændringerne er der nu i alt 152 chefer i DR.

20 af de hidtidige chefer fratræder - og fem af dem sker ved naturlig afgang.

Chefer har budget- og personaleansvar

"Vi har både nedlagt chefstillinger og ryddet op i chefstrukturen. Derfor har rigtig mange været i spil i den rokade, vi lige har gennemført. Fremover er man kun på chefkontrakt i DR, hvis man har budget- og personaleansvar," forklarer DRs generaldirektør Kenneth Plummer, der fortsætter:

"Jeg synes, det nye chefhold ser meget lovende ud. Det har været vigtigt for mig, at vi også brugte anledningen til at give nogle af de unge talentfulde projektledere chancen som chefer i DR. Derfor har vi sat et blandet hold, der både signalerer erfaring og fornyelse. Jeg ser frem til at få de sidste stillinger besat og ikke mindst til samarbejdet," siger han.

Stillingerne som indholdsdirektører for de fire nye hovedområder, DR Oplysning, DR Kultur, DR Nyheder og DR Danmark, er fortsat slået op, og der er ansøgningsfrist på mandag. Her ventes DRs bestyrelse inden årsskiftet at have besluttet, hvem der skal sidde på posterne, mens stillingen som mediedirektør først bliver besat i det nye år.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk