Nu kan du både se ’Matador’ på DR2 og DRTV

Siden december har alle kunnet se den restaurerede udgave af Lise Nørgaards uopslidelige ’Matador’-serie på DRTV. Fra mandag viser DR også serien hver dag klokken 17.00 på DR2.

Familien Varnæs og Laura kan både ses på DRTV og DR2 fra den 30. marts. Foto: Bror Bernild. (© Bror Bernild)

Siden 1. december sidste år har brugerne af DRTV kunnet begive sig til Korsbæk, lige når det passede dem. Dengang lagde DRTV den restaurerede udgave af Lise Nørgaards populære ’Matador’-serie i 24 afsnit ud som julekalender, og dér ligger den fortsat. Imidlertid har en del seere også efterlyst, at DR viser serien som føljeton på skærmen, mens coronakrisen står på. Og dét ønske bliver nu opfyldt.

Fra mandag den 30. marts vil DR2 dagligt sende et nyt afsnit af serien klokken 17.00, så der bliver mulighed for at få et gensyn med grisehandleren, Maude, Fede, Mads Skjern, hr. Schwann, Ingeborg og alle de andre lige før spisetid her i coronatiden.

Tilbud til familier hjemme

På indholdssiden har DR fortsat størst fokus på nyheder og folkeoplysning for at få vigtig viden om corona så bredt ud som muligt. Men i en situation, hvor folk er hjemme det meste af dagen, bruger de også DR på en anden måde end normalt. Derfor har DR blandt andet justeret på sendeplanen for også at have flere tilbud til familier, der er mere hjemme. ’Matador’ har efterhånden næsten 42 år på bagen. Det var den 11. november 1978, DR havde premiere på dét afsnit, der bliver det første på DR2 på mandag – nemlig den ’Den rejsende’, hvor Mads Skjern ankommer til Korsbæk med sønnen Daniel.

Se ’Matador’ allerede nu på DRTV her

Facebook
Twitter
Emner: