Nu kan du også spille Pakkeleg på smartphone og tablet

'Den Store Pakkeleg' er tilbage på dr.dk for 10. gang. Alligevel er alt ikke i år, som det plejer.

Fra tirsdag er 'Den Store Pakkeleg' tilbage på dr.dk/pakkeleg - og på smartphone og tablet. (Foto: Martin Bentzen © Type 1)

Terningerne er kastet, og juleræset er i gang. Fra tirsdag den 26. november er 'Den Store Pakkeleg' tilbage på dr.dk/pakkeleg - og nu også på smartphone og tablet.

Årets pakkeleg er den 10. i rækken, og i den anledning har legen fået en opdatering, så det nu også er muligt at spille via smartphone og tablet. De klassiske elementer i 'Den Store Pakkeleg' er der til gengæld ikke rørt ved. Det vrimler stadig med nisser, pebernødder, raflebægre og ikke mindst gaver.

Hver dag til og med 24. december bliver der udtrukket en vinder blandt alle pakkelegs-spillerne. Vinderen modtager flotte gaver fra DRs netbutik, tilpasset efter alder og interesse. Man kan vælge mellem gaver i kategorierne 'Ramasjang', 'Ultra', 'Familie', 'Musik' og 'Nostalgi'. Vinderne får direkte besked.

"'Den Store Pakkeleg' har været et kæmpe tilløbsstykke de sidste mange år. Vi håber, at de mange ekstra besøgende, dr.dk har i december vil benytte anledningen til at se sig omkring i dr.dk-universet og benytte sig af de mange andre tilbud inden for nyheder, sport, kultur og børnestof som siden bugner af," siger Peter Genild, der er redaktør på dr.dk.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter