Nu kan du se DRTV på flere platforme

Nu udkommer DR med to nye DRTV-apps.

De nye streamingstilbud kommer i forlængelse af en gennemgående udvikling af DRTV, som sidste efterår blev lanceret i en ny version med en mere personlig brugeroplevelse. (Foto: Uffe Weng)

Nu kan du se DRTV på dit LG TV. Og inden længe kan du også se DRTV på dit Android TV. DR lancerede i begyndelsen af juni en betaversion af DRTV til Android TV, og det er denne app, som snart udgives i sin endelige version. De to nye apps indgår som en del af DR’s kontinuerlige udvikling af DRTV.

- Danskerne bruger i højere grad DRTV til at se vores indhold, fordi det blandt andet giver dem muligheden for at se DR’s indhold, når det passer dem. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores tilstedeværelse på smart-tv, og vi er glade for nu at kunne tilbyde DRTV på flere platforme til gavn for endnu flere danskere, siger Kristian Waneck, der er centerchef for streaming i DR.

De nye streamingstilbud kommer i forlængelse af en gennemgående udvikling af DRTV, som sidste efterår blev lanceret i en ny version med en mere personlig brugeroplevelse.

Både den nye version af DRTV fra efteråret og app’en til Android TV har været udgivet i såkaldte beta-udgaver, hvor man med vilje udgiver næsten færdige digitale produkter. På den måde har brugerne været med til at teste og finpudse de digitale produkter, inden de blev endeligt lanceret.

Værdifulde input fra brugerne

- Brugernes input er meget værdifulde for os, når vi udvikler vores digitale produkter, og det passer rigtig godt ind i den fortsatte udvikling af DRTV at have brugernes erfaring med i den endelig udvikling, forklarer Kristian Waneck.

Foruden de nye apps til LG og Android TV har DR for nyligt også indført aldersvurdering af udsendelserne.

Aldersvurderingen er med til at beskytte børn og unge mod potentielt skadeligt indhold. Vurderingen laves ud fra den samme vejledning fra Medierådet for børn og unge, som også bruges til at aldersvurdere film i de danske biografer.

SÅDAN FÅR DU DRTV PÅ DIT LG TV

• Tilgå LG content store via dit LG smart-tv (smart-tv’et skal være tilkoblet internettet)

• Søg på "DRTV" og download

• DRTV er nu klar til brug

SÅDAN FÅR DU DRTV PÅ DIT ANDROID TV

• Tilgå Google Play Store via dit Android TV

• Søg på "DRTV - Android TV" og download

• DRTV er nu klar til brug

Bemærk, at det til en start er betaversionen, som inden længe afløses af den færdige app.

Facebook
Twitter