Nu kan du se ’Matador’ som julekalender på DRTV

Den populære serie er fra søndag lagt ud på DRTV, så alle 24 afsnit kan ses i december.

Her fejres julen hos Røde og Agnes. (Foto: Else Tholstrup)

Mange steder i landet er der familier og venner, der har en tradition med at se ekstra meget til grisehandleren, Maude, Fede, Mads Skjern, hr. Schwann, Ingeborg og alle de andre i julemåneden.

Da DR’s populære dramaserie ’Matador’ består af 24 afsnit, bruger flere Lise Nørgaard og Erik Ballings serie som en slags julekalender, hvor de sammen ser et af seriens afsnit hver aften fra den 1. december og frem til jul.

Det får du også mulighed for i år – og skulle der være en dag, hvor du har lyst eller tid til at se et afsnit forud, er det også muligt.

Fra 1. december klokken 6.00 har DR lagt alle 24 afsnit af ’Matador’ ud på DRTV, og det betyder, at du kan se serien, lige når du vil i den kommende tid – også som julekalender.

’Matador’ har netop kunnet fejre sin 41 års fødselsdag, for det var den 11. november 1978, at første afsnit af serien gik over skærmen.

Se traileren for, at ’Matador’ ligger på DRTV.

Korsbæk på Bakken hygger også

Hvis du vil have ’Matador’-stemning i juletiden, er der også andre muligheder i december – også live.

I sidste uge sang bankdirektør Varnæs og fru Maude for på ’Højt fra træets grønne top’, da Korsbæk på Bakken i Klampenborg inviterede til lystændingsfest. Her blev lysene på det store juletræ i bymidten og de pyntede facader på byen huse tændt.

Mange af de kendte figurer fra Korsbæk var mødt op, da der var lystændingsfest i Korsbæk på Bakken forleden. Her er der åbent de næste weekender. (Foto: Morten Kaiser)

Det er andet år i træk, at Korsbæk på Bakken har åbent og byder inden for til julefest. Stedet, som teltholder Torben ’Træsko’ Pedersen har skabt i samarbejde med DR og Lise Nørgaard, holder åbent hver weekend frem til jul. Her er der dels åbent på Korsbæks lokaliteter og masser af julehygge, men der er også rig mulighed for at synge med og møde nogle af ’Matador’s kendte karakterer, som går rundt i Algade, på Restaurant Postgaarden og alle de andre steder.

Både den 8. og 15. december klokken 15.00 synger Korsbæk julen ind, når Virum Gymnasiums elevkor underholder med julesange.

Ligger på DRTV

Du finder ’Matador’ på DRTV, hvor der fra den 1. december også er mulighed for at se flere tidligere DR-julekalendere, hvis du hellere vil have ’den ægte vare’. I DRTV’s juletema finder du for eksempel ’Vinterbyøster’, 'Bamses Julerejse’ og ’Jul i Gammelby’.

* Du kan gå i gang med 'Matador' lige her

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk