Nu kan man blive mester i sin ’Matador’-viden

Sidste år blev det første Korsbæk-mesterskab holdt, og nu kan man igen være med i Korsbæk på Bakkens mesterskab i viden om DRs populære dramaserie.

Sådan ser Misse og fru Fernando Møhge ud i Korsbæk på Bakkens udgave. Hvis du ved meget om dem og de andre figurer, kan du nu melde dig til Korsbæk-mesterskaberne. (Foto: Bjarne Begius Hermansen)

Hvem instruerede ’Matador’? Hvad hed seriens syvende episode? Hvem spillede overtjener Olsen – eller hvad steg Arnold Vinters månedsløn til, da han blev forfremmet til disponent?

For nogle er det decideret svære spørgsmål, mens andre kan dem alle udenad.

Hvis du er en af de sidste, er der nu mulighed for at melde dig til Korsbæk-mesterskaberne 2016 i viden om DRs populære serie ’Matador’. For ligesom i premieresæsonen sidste år planlægger Korsbæk på Bakken i år at kåre den, der ved mest om den populære og åbenbart stedsegrønne tv-serie.

Korsbæk på Bakken, som er skabt af ejeren Torben Pedersen, DR og ’Matador’s hovedforfatter Lise Nørgaard i fællesskab, opfordrer nemlig nu igen folk til at melde sig, hvis de for eksempel ved mere om hr. Schwann, Varnæs-familien, Mads Skjern og Fede, end gennemsnittet gør.

Indledende runder i april og juni

Der bliver holdt indledende runder til Korsbæk-mesterskaberne den 10. april og 12. juni på Jernbanerestauranten i Korsbæk på Bakken i Klampenborg, og finalen i år foregår den 14. august.

Vært på Korsbæk-mesterskaberne er Peter Sloth, der har skrevet bogen ’Matador – Hverdagshistorier’ og også er redaktør på Ekstra Bladet.

Den første Korsbæk-mester blev kåret i august sidste år, og da var det den pensionerede tolk Anne-Marie Langhorn, der sikrede sig titlen.Hun udtalte dengang til dr.dk/omdr, at hun i alt har set serien ni gange, og at hun havde forberedt sig til konkurrencen ved at tage noter.

I finalen i 2015 blev der for eksempel spurgt om, hvilken slags chokolade Møhgerne havde med til oberst Hachel, da de besøger ham på sygehuset, og hvad baronesse von Rydtgers fornavn er.

’Korsbæk på Bakken’ er lige nu lukket for vinteren, men byen åbner igen den 17. marts – altså om under to måneder.

Læs mere om tilmeldingen her

Facebook
Twitter