Nu kommer der flere Grand Prix-billetter til salg

Navne og noter fra DR – denne gang om anden runde af billetsalg, ’For godt til at være sandt’, to jubilæer og Hanne Boel i Koncerthuset.

Emmelie de Forest vandt i 2013, så nu skal Grand Prixet holdes i København. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Nu kommer der flere Grand Prix-billetter til salg

Billetterne til Det Europæiske Melodi Grand Prix i maj i København bliver sat til salg i etaper, og anden runde af billetsalget går i gang fredag den 31. januar klokken 10.00 fra netstedet www.billetlugen.dk/eurovision. Dermed bliver der også sat flere billetter til salg til eksempelvis finalen den 10. maj mellem klokken 21.00 og 00.30, som nok er den, der trækker allermest. I alt er der ni shows og generalprøver, man kan købe billet til i Grand Prix-ugens løb - det vil sige fra den 5.-10. maj. Læs meget mere om billetsalget fra fredag.

Thomas Buch-Andersen kigger nærmere på reklamer og tester, om de holder hvad de lover forbrugerne. (Foto: Janus Weile © Type 1)

Er det for godt til at være sandt?

Thomas Buch-Andersen er tilbage som vært på programmerne 'For godt til at være sandt' fra mandag den 3. februar klokken 21.05 på DR1. Ligesom i første runde af programserien kigger han nærmere på reklamer og tester, om de holder hvad de lover forbrugerne. Thomas Buch-Andersen kan lige nu også høres hver torsdag klokken 15.03 på P1, når han og redaktionen faktatjekker aktuelle tal og facts i 'Detektor'.

Hanne Boel indtager Studie 2

Mandag den 3. februar udgiver sangerinden Hanne Boel et nyt album - eller rettere et album med de bedste 'Outtakes' fra perioden 1989-2007 samt helt nye numre. Samtidig er det også netop blevet offentliggjort, at hun atter indtager Koncerthusets Studie 2 med sine numre. Det sker ved en koncert den 9. oktober klokken 20.00, og billetsalget gik i gang via dr.dk/koncerthuset onsdag.

40 år i staten

Producerassistent Vigdis Tærsløv fra DR Medier kan lørdag den 1. februar fejre 40 års jubilæum i statens tjeneste - heraf næsten 35 år i DR. Vigdis Tærsløv startede i Miljøstyrelsen i 1974, og i september 1979 kom hun til DR, hvor hun har haft titler som overassistent, kontorfuldmægtig, ekspeditionssekretær og producerassistent gennem årene. I Planafdelingen i DR holder Vigdis Tærsløv i dag styr på lagerlisterne, ligesom hun har overblikket over alle indkøbte serier, dokumentarprogrammer og film, som bliver sendt på DRs tv-kanaler. Hun er også medlem af bestyrelsen i DRs løbeklub.

(Foto: DR)

Jørgen Møller har 40 års jubilæum

Tv-inspektør Jørgen Møller kan lørdag den 1. februar fejre 40 års jubilæum i DR. Han kom til DR som tv-tekniker i Teknisk Anlægsafdeling i 1974. I 1980 blev han valgt til tillidsrepræsentant, og det faglige arbejde har i høj grad præget Jørgen Møllers arbejde, idet han var formand for Metal Klub 317 i DR i 32 år - fra 1982 og frem til årsskiftet 2013-2014.

Facebook
Twitter