Ny chef for DR Event

Bettina Skriver, der i snart en årrække har stået bag en række store DR-shows og DR-arrangementer, bliver chef i DR Event fra den 1. juli.

Bettina Skriver (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

DR Event får ny chef den 1. juli. Det bliver 50-årige Bettina Skriver, der sætter sig bag roret efter en livslang karriere i DR og en årelang periode som producent i DR Event.

Her har hun stået bag en lang række store og meget succesfulde shows som for eksempel ’P3 Guld’, åbningen af DR Koncerthuset i 2009, ’Tæskeholdet, ’DRs Store Juleshow’ og ’DRs 90 års show’ sidste år. Bettina Skriver har også været projektleder på Malko-dirigentkonkurrencen de seneste tre gange.

DR Event får en chef, som har enorm erfaring på området og kender DR indefra. Hun arbejder uproblematisk på tværs i DR og er dybt respekteret for sin kunnen, uanset hvem hun samarbejder med. Bettina Skriver har i utallige produktioner vist, at hun kan bevare hovedet koldt og hjertet varmt - både når det gælder om at gennemføre ambitiøse projekter, og når det gælder indholdets kvalitet. Hun har aldrig mistet sit klare fokus på brugerne,” siger ledende redaktionschef i DR Kulturredaktioner Henriette Ladegaard Pedersen, der tilføjer:

”Bettina har lysten og evnen til altid at ville mere og nyt. Denne enorme kompetence kommer vi nu til at nyde godt af på chefniveau”.

Mere flyvehøjde

Bettina Skrivers ansættelse er også en væsentlig brik i at give DRs kulturstof endnu mere flyvehøjde.

DR Event skaber shows og events, der inddrager mennesker på tværs af hele landet og på tværs af alle aldre i fælles oplevelser. Dermed er afdelingen med til at sikre, at vi når bredt ud med vores underholdning, kunst og kultur, hvilket jo er en af de allervigtigste opgaver for DR. Derfor er det også vigtigt med en chef, der har lang og bred erfaring med den faglighed, det er at skabe de store, favnende øjeblikke, og det har Bettina Skriver”, siger DRs kulturdirektør Tine Smedegaard.

Bettina Skriver har de seneste måneder været konstitueret chef i DR Event.

Facebook
Twitter