Ny chef for DR2’s morgen- og dagflade

Som tv-redaktør har Marie Buss hidtil haft ansvar for alt fra lange flader til korte, præcise nyheder og den store velfortalte udlandsreportage.

Marie Buss har været ansat i DR siden 2005 og tiltræder nu som chef for nyhedsprogrammerne på DR2. (Foto: Kirsten Stubbe-Teglbjærg)

Marie Buss tiltræder som ny chef for DR2’s morgen- og dagflade fra den 1. november. Som tv-redaktør har Marie haft ansvar for alt fra lange flader til korte, præcise nyheder og den store velfortalte udlandsreportage.

Marie har gennem de senere år i stigende grad påtaget sig ledelsesopgaver, hun og bliver nu chef for nyhedsprogrammerne på DR2; det vil sige DR2 Morgen, og fra 1. januar også DR2 Dagen, Breaking og fladeudsendelser på DR2. Det er fortsat tanken, at det tætte parløb mellem DR2 Morgen og P1 Morgen skal fortsætte.

Marie Buss har været i ansat DR siden 2005 og har de sidste to år været redaktør på TV-Avisen. Ved siden af de faste opgaver har hun været involveret i flere store events på DR1. Senest som redaktør på både ’Demokratiets Aften’ og Valgaften på DR1 ved Europa-Parlamentsvalget 2014.

Marie erstatter Rasmus Dahl Pedersen, som medio november skifter til Nordisk Film som producent og ansvarlig for blandt andet ’Go'Aften Danmark’. Hun træder samtidig ind i DR Nyheders samlede redaktionelle ledelse samt i TV-ledelsen.

Facebook
Twitter