Ny chef for fremtidens tekniske løsninger i DR Nyheder

Daniel Vestergaard er fra den 1. september ny teknisk chef i DR Nyheder.

Daniel Vestergaard startede i DR i 2012 som lydassistent. Fremover er han teknisk chef i DR Nyheder. (Foto: © Lars Møller Hansen)

Daniel Vestergaard, 33, er ny teknisk chef i DR Nyheder. Han afløser Rune Frewald, som er blevet teknisk chef for TV 2 Lorry.

Som teknisk chef skal Daniel Vestergaard stå i spidsen for udviklingen af innovative tekniske løsninger, der på tværs af landet kan inspirere nye produktionsformer, så DR også i fremtiden kan nå alle danskere med public service-nyheder.

Om udnævnelsen af Daniel Vestergaard siger Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder:

- I takt med at brugerne ændrer medievaner, skal DR også følge med, og derfor har vi gang i en større bevægelse fra flow til digital. I det udviklingsarbejde er det nødvendigt at have fokus på at tænke i de bedste løsninger for, hvordan DR udkommer på dr.dk, mobil og andre platforme. Det er Daniel den helt rigtige til at stå i spidsen for, siger han.

Velkendt ansigt i DR

Daniel Vestergaard er et velkendt ansigt i DR og har de seneste år spillet en central rolle i planlægning og afvikling af de største produktioner og events på tværs af alle platforme. Han er også velbevandret i DR’s forskellige formater og kender alle hjørner og kroge bagom produktionerne. Han har et solidt netværk på tværs af hele organisationen.

- For mig er det en drømmestilling at få lov til at præge DR’s udvikling på et nyt plan. Vi skal turde at være modige på den tekniske front for at imødegå det nye medielandskab på alle platforme. Jeg glæder mig også til at stå for udviklingen af samarbejdet mellem de redaktionelle og kreative kræfter i DR, når vi samler danskerne i forbindelse med store begivenheder som valg, OL, EM med videre, siger Daniel Vestergaard.