Ny chef for Integreret Markedsføring og positionering i DR

Anne-Mette Janum er valgt til ny chef for Integreret markedsføring og positionering i DR. Hun skal blandt andet være med til at forme, hvordan DR fremover skal tiltrække og holde på sine brugere i en digital verden.

Anne-Mette Janum tiltræder den 1. oktober som ny chef for Integreret markedsføring og positionering i DR. (Foto: Kim Vadskjær)

Anne-Mette Janum, 46, bliver ny chef for Integreret marketing og positionering i DR. Det er et område i afdelingen Eksponering & Brugerkontakt, som blandt andet arbejder med, hvordan DR kan tiltrække nye brugere og holde på de eksisterende. Det sker gennem prioritering af indhold, der skal markedsføres på tværs af brands, kanaler og genrer i et komplekst økosystem af brugere.

Anne-Mette Janum kommer til DR med stor erfaring med strategisk kommunikation, kampagner, kreativ eksekvering, brugerrejser og brandstrategi. Derudover står solid ledelseserfaring og organisering højt på hendes fyldige CV.

Den rette til at skabe effektiv markedsføring og branding

Om valget af hende til chef for Integreret marketing og positionering siger Maria Gry Henriksen, der er chef for Eksponering og Brugerkontakt i DR:

- Anne-Mette er den helt rigtige til jobbet. Både med sin baggrund og personlighed er hun den rette til at lede området med henblik på at skabe effektiv markedsføring og branding, som hænger sammen med DR’s strategi ’Sammen om det vigtige’. I DR’s digitale omstilling får hun sammen med ledergruppen i Eksponering & Brugerkonkakt en vigtig rolle i at være med til at forme fremtidens veje for tiltrækning og fastholdelse af DR’s brugere og positionering af DR.

'Sammen skal vi skabe begejstring for DR’s indhold'

Anne-Mette Janum starter i sit nye job i DR den 1. oktober. Hun kommer fra Sund & Bælt, hvor hun har haft det overordnede ansvar for produkter, services, kommunikation og kundeoplevelser for privatkunder på Brobizz og Storebælt. Her har hun også tidligere været marketingchef, ligesom hun har haft forskellige chefstillinger indenfor markedsføring i TDC’s brands.

Derudover har hun mere end ti års bureauerfaring fra Kunde & Co, hvor hun blandt andet har haft ansvaret for produktion af reklamefilm. Hun er uddannet indenfor medievidenskab og film- og medieproduktion.

Om sit nye job som chef for Integreret marketing og positionering i DR siger hun:

- Jeg glæder mig meget til at møde mine nye kolleger i DR og blive en del af et fantastisk hold. Sammen skal vi skabe begejstring for DR’s indhold og bygge et solidt brandsystem, som i en digital verden hjælper de enkelte brugere med at finde den indgang eller kanal, de har brug for og som understøtter DR's mål om at være til for alle danskere.

Anne-Mette Janum afløser Astrid Bernitt-Wolf, der er blevet kommunikationschef hos Radikale Venstre.