Ny direktør for Økonomi, Teknologi og Medieproduktion i DR

Mads Diness Jensen har bred erfaring fra både centraladministrationen og internationalt konsulentarbejde.

Mads Diness Jensen starter i DR i november. Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

Til november tiltræder 42-årige Mads Diness Jensen som ny direktør for Økonomi, Teknologi og Medieproduktion i DR.

Mads Diness Jensen får det overordnede ansvar for at sikre en fortsat effektiv økonomistyring, en konkurrencedygtig medieproduktion og en driftssikker og fleksibel teknologiorganisation, der kan matche udfordringer i fremtidens medielandskab.

Om ansættelsen af Mads Diness Jensen siger DR’s bestyrelsesformand Marianne Bedsted:

- Jeg er utrolig glad for at få Mads Diness Jensen med ombord. Jeg er overbevist om, at han er den rette person til at bidrage til den fortsatte digitale og organisatoriske udvikling og fokusere på, at DR har de optimale rammer for fremover, som et moderne public service-mediehus, at bidrage til at levere i forhold til kultur, demokrati og fællesskaber.

Helt afgørende rolle

Om sit nye job siger Mads Diness Jensen selv:

- DR er en organisation med en helt afgørende rolle i det danske samfund. Det kræver, at DR har en robust økonomistyring, et effektivt produktionsapparat samt moderne og tidssvarende platforme at udkomme på. De rammer glæder jeg mig meget til at være med til at videreudvikle - sammen med alle mine nye kollegaer i DR.

Mads Diness Jensen har bred erfaring fra både centraladministrationen og internationalt konsulentarbejde. Mads Diness Jensen kommer fra en stilling som afdelingschef i Skatteministeriet. Tidligere har han blandt andre arbejdet i McKinsey og i Finansministeriet.

Mads Diness Jensen er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet. Han er gift og har to børn, og Mads Diness Jensen afløser Nikolas Lyhne-Knudsen, der 1. oktober tiltræder som administrerende direktør i Danske Spil.

Facebook
Twitter