Ny morgenvært på DR Midt & Vest skifter skærmen ud med radio

Marie Frank Mitchell, der lige nu er studievært på TV/Midt-Vest, skifter fra den 1. december til DR Midt & Vest, hvor hun bliver morgenvært.

Marie Frank Mitchell skifter fra TV/Midt-Vest til DR Midt & Vest. (Foto: Åse Frank)

Det bliver et kendt ansigt i Midt- og Vestjylland, som snart skal sige godmorgen til lytterne på P4 Midt & Vest.

Marie Frank Mitchell, der i snart 10 år har arbejdet på TV/Midt-Vest i Holstebro og lige nu er studievært dér, bliver fra den 1. december morgenvært på P4 Midt & Vest. Derudover skal hun både levere TV-indslag til TV-Avisen og til radioens nyhedsudsendelser.

”Marie er en hamrende stærk journalist med indgående kendskab til landsdelen og de temaer, der betyder noget for midt- og vestjyderne. Samtidig er hun en glad og smilende person med et humør, der helt sikkert kommer til at smitte af på lytterne,” siger Morten Stamm Mikkelsen, der er redaktionschef på DR Midt & Vest.

Den kommende morgenvært på P4 Midt & Vest er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2001, og i løbet af de knap 10 år på TV/Midt-Vest, har Marie Frank Mitchell både været reporter, tilrettelægger nyhedsvært og magasinvært. Inden da var hun med til at grundlægge De Bergske Blades nu hedengangne lokalradio som både redaktør og vært, ligesom hun har dækket sportsstof for Politiken, været kulturjournalist på Dagbladet Aktuelt og skrevet indlands- og kulturstof for De 3 Stiftstidender og JydskeVestkysten.

”Med Maries baggrund på både TV, dagblade og lokalradio får vi en vært, der kan levere kvalitetsindhold til alle de platforme, vi er til stede på. Hun er både ambitiøs og en god fortæller, der kan gøre svære emner forståelige,” siger Morten Stamm Mikkelsen.

Må godt kradse lidt

Marie Frank Mitchell siger selv, at hun ser frem til at være den stemme, som møder midt- og vestjyderne, når de tager hul på deres dag.

”Morgenradio skal føles rart, men den må godt kradse lidt. Lytterne skal rent nyhedsmæssigt klædes på, men de må også gerne få hovsa-oplevelser og måske ligefrem blive provokerede undervejs. Så længe stemningen er optimistisk, og det foregår i en positiv tone. Det giver energi - også på de dage, hvor solen ikke skinner. Morgenradio handler for mig om at sende lytterne ud til dagens opgaver med lyst til at gøre deres dag til en god dag," siger P4 Midt & Vests kommende morgenvært, der ser mange muligheder i at arbejde et sted, der har så mange platforme og når ud til så mange lyttere og seere, som DR gør.

Marie Frank Mitchell er 43 år, og hun bor i Thisted. Hun er gift med en mand, der arbejder i forsvaret, og sammen har de to døtre, Ellen og Anna på 11 og 13 år.

FacebookTwitter