Ny radiodramaserie 'Ekstrem overlevelse'

Ny radiodramapremiere fra vildmarken, hvor det aldrig er den stærkeste, der overlever.

De medvirkende i 'Ekstrem overlevelse' er fra venstre Laus Høybye, David Rousing, Emme Sehested, Helle Dolleris og Esben Dalgaard. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

En lille gruppe danske turister i Thailand tager på en endags-ekskursion gennem junglen for at opleve den øde, men smukke strand, hvor et legendarisk dansk reality-tv-program for nogle år siden blev optaget.

Gruppen af turister har hver deres grunde til at tage på ekskursionen. Nogle er hardcore reality fans, andre vil bare slappe af, men da deres thailandske chauffør pludselig falder død om, skal gruppen selv prøve at overleve på den øde strand.

Alle de tricks som hardcore-fansene troede, de havde lært af de mange timer foran tv-skærmen, viser sig nu at være ret ubrugelige. Og det er en helt særlig udfordring for de livsforskrækkede individualister at overleve i en gruppe, hvor alle har en mening, og alle har lige meget ret.

Trods besværlighederne lykkes det den lille gruppe at overleve og kæmpe sig gennem junglen - men da de ender med en smadret minibus på en anden og endnu mere øde strand, ser det sort ud. Den umage gruppe af underlige overlevere skal nu ud på den sidste overlevelsestur for at komme hjem, men det kræver samarbejde og fleksibilitet og den slags unaturlige 'skills'.

Hør blandt andet Helle Dolleris, Laus Høybye og Esben Dalgaard i denne hysteriske fabel om det fejlbarlige menneske. Serien er instrueret af May el-Toukhy, som netop har spillefilmsdebuteret med 'Kort historie lang'. Den er skrevet af Jens Korse, kendt fra P1's 'Selvsving', og andet kvalitets satire.

Samtlige afsnit bliver frigivet den 8. juni. Lyt med på dr.dk/radiodrama, Itunes, på podcast eller på DRs radio-app.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter