Ny redaktionschef til Livsstil og Samfund i Aarhus

Eva Kvist, der de seneste 10 år har været redaktionschef på TV2/Østjylland, tiltræder 1. marts.

Eva Kvist, der de seneste 10 år har været redaktionschef på TV2/Østjylland, tiltræder 1. marts. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)

Chefholdet i Aarhus bliver nu suppleret med Eva Kvist, der er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus og de seneste 10 år har været redaktionschef på TV2/Østjylland.

Eva Kvist har som en del af sit område haft ansvaret for programudvikling og produktion af stationens længere formater til den regionale kanal inden for blandt andet livsstilsgenren. Derudover har hun stået bag flere digitale eksperimenter, som fx event-dækning på flere platforme og et blomsterprogram, der er målrettet Facebook og Instagram.

"Mit hjerte banker for indhold, der er relevant og kan samle danskerne, og jeg glæder mig enormt til samarbejdet med de sprudlende fortælleglade folk i afdelingen. Jeg betragter dem som nogle af de allerdygtigste i Danmark til netop samfund og livsstil", siger Eva Kvist.

I Livsstil & Samfund kommer Eva Kvist til at arbejde tæt sammen med redaktionschef Søren Bo Hansen, der udgør den anden halvdel af områdets ledelse.

Eva Kvist begynder i DR den 1. marts.

Facebook
Twitter