Oplev DR på Folkemødet

DR dækker Folkemødet i både TV og radio, og er du selv på Bornholm under festivalen, kan du se nogle af DR’s programmer blive til på scenen på havnen i Allinge.

Clement Kjersgaard er vært på Debatten på Folkemødet 2021. Foto: Anders Beier.

DR gør klar til at dække Folkemødet på Bornholm, når festivalen vender tilbage den 17.-19. juni. Folkemødet vil være en del af DR’s generelle nyhedsdækning, og på P4 Bornholm kan du følge med i demokratifestivallen fra morgen til aften.

Samtidig rykker nogle af DR’s programmer ud af studierne og ind på DR’s scene ved Indermolen i Allinge Havn. Herfra sendes programmerne live til TV og radio, men du kan selvfølgelig også finde dem på dr.dk, DRTV og DR LYD.

Bliv publikum

Er du på Bornholm, kan du blive publikum ved DR’s scene og se programmerne blive til under åben himmel.

Fra DR2 sendes Deadline og Debatten live, og fra P1 er det både 'Guld og Grønne Skove', 'Nede Mette', 'Genstart’, og 'P1 Debat', der flytter ud af vante rammer og sender live-udsendelser fra solskinsøen.

Torsdag kan du møde DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn og Morten Skov Hansen, chef for DR Ultra, Ramasjang og Minisjang, der deler viden om, hvordan DR inddrager målgruppen for at skabe indhold, der er tro mod børnene. Lotte Folke Kaarsholm er vært, og også her er mikrofonen åben for spørgsmål fra publikum.

Det er samme dag, at Danmark møder Belgien i et stort EM-brag, og på DR’s scene varmer vi op til kampen. Her vil Andreas Kousholt være dommer, når politikere udfordrer publikum i konkurrencer og quizzer.

Fredag kan du kigge forbi, når DR sammen med landets største idrætsorganisationer sætter fokus på ’Sammen i bevægelse’. Her inviterer Sofie Østergaard både publikum, politikere og DR’s værter til dans, leg og masser af bevægelse.

DR følger myndighedernes og Folkemødets generelle retningslinjer, og derfor skal du i år tilmelde dig, hvis du vil være publikum ved DR’s scene.

DR's program på Folkemødet 2021

Hvis du ser dette på din mobil – åbn her (PDF)

Hvis du ser dette på din pc eller tablet – åbn her (PDF)

Facebook
Twitter