Oversigt over DR’s nye sommerprogrammer

Der vil være en markant stigning i antallet af nye danske programmer, når DR hele sommeren sender en perlerække af helt nye tv-programmer. På DR1 vil der være fokus på det nære og hvad der optager os danskere netop nu, og på DR2 kan man glæde sig til en række nye programserier med den specialiserede kultur i centrum. Se listen af sommerens programmer på DR her.

 • I 'Sommertogtet - lyden af vores land' tager vært Troels Lyby i løbet af sommeren en række kendte musikere med rundt i det danske sommerland. (Foto: Per Arnesen © NordiskFilm)
 • I programmet 'Mesterlære' kommer seerne til at lære tips og tricks fra de dygtigste inden for hvert deres felt. Blandt andet billedkunstner Michael Kvium... (Foto: Peter Refsgaard © Drive Studios)
 • ... og kokken Rasmus Kofoed. (Foto: Peter Refsgaard © Drive Studios)
 • Mange har i år udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland, det er også temaet i '80 dage til sommerhus'. (Foto: Peter Kjeldsen © STV)
 • I DR2 bringer kulturen ud, er tre personer blevet bedt om at anbefale deres favorit Susanne Bier-film - optaget på deres egen mobil. (© Jesper Skaaning)
 • I 'Status pt.' tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. (Foto: Henrik Edelbo © FalsterInc)
 • Værterne på 'Vores Vejr', Christian Cherry, Søren Jacobsen og Mikael Jarnvig, skal på øhop til Mors, Fanø, Læsø, Møn, Samsø og Ærø i løbet af sommeren. (Foto: Steen Klitgaard Jaacks)
 • I 'Davids dæmoner' følger man David efter sin fars kræftsygdom. (Foto: Toke Mathias Riskjær © Godt Media)
 • DR vil denne sommer sikre, at danskerne kan opleve og være sammen om musikken. Blandt meget andet kan man opleve Anders Banke og Andrea Pellegrini. (Foto: Kristoffer Østergaard Kristensen)
 • I 'Danskerne i Japan' møder man blandt andet Bjarne Hansen i sin pølserestaurant i Suma, Kobe, Japan. (Foto: Michelle Francati)
 • I den 11. sæson af Nak & Æd besøger makkerparret Nikolaj og Jørgen forskellige flotte steder i ind- og udland for at jagte et godt måltid. (Foto: Anders Roholt)
1 / 11

Her er en oversigt over noget af det nye tv-indhold, der kan opleves hos

DR
i løbet af sommeren. Listen opdateres løbende, og der tages forbehold for ændringer.

Sommertogtet – lyden af vores land

I DR1s nye store sommerprogram stævner vært Troels Lyby ud med det ikoniske træskib "Aron af Svendborg". Med sig har han i hvert program tre af Danmarks største musikalske stjerner; denne gang fra Klintholm til Vordingborg med Mads Langer, Peter Sommer og Lis Sørensen.

Sammen drager de alle ud på et todages

sommertogt
i vores smukke land. Undervejs vil stjernerne optræde med nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv. Der er med andre ord lagt op til
utallige
skønne øjeblikke og ikke mindst masser af ægte sommerstemning, når Danmark viser sig fra sin allerdejligste side.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 søndag den 5. juli kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Mesterlære

I ’Mesterlære’ kommer seerne i lære hos forfatteren Bjarne Reuter, kokken Rasmus Kofoed, billedkunstneren Michael Kvium, tøjdesigneren Naja Munthe, skuespilleren Paprika Steen og musikeren Tim Christensen, som viser de tips og

tricks
, der har ført dem helt til tops indenfor hver deres felt.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 tirsdag den 30. juni kl. 20.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

I programmet 'Mesterlære' kommer seerne til at lære tips og tricks fra de dygtigste inden for hvert deres felt. Blandt andet Michael Kvium. (Foto: Peter Refsgaard © Drive Studios)

Nak og Æd

For 11. sæson tager kokken Nikolaj Kirk og naturmanden Jørgen Skouboe ud i naturen både i Danmark og i udlandet for at jage et godt måltid. I løbet af den nye sæson går turen blandt andet til Endelave, Esbjerg og

Djursland
.

Programserie på otte afsnit. Første afsnit, sæson 11, på DR1, torsdag den 2. juli kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Fede forhold

Rikke og Michael har tilsammen taget 70 kg på siden de mødte hinanden, og nu er hun bange for, at overvægten skal slå ham ihjel. De er et af tre par, der har sagt ja til et eksperiment, hvor de skal smide de kilo de har taget på sammen og samtidigt redde deres hårdt prøvede parforhold.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 mandag den 29. juni kl. 20.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Mange har i år udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland, det er også temaet i '80 dage til sommerhus'. (Foto: Morten Sønniksen, Holger Rytter © STV)

80 dage til sommerhus

Kan man renovere et slidt sommerhus på 80 dage?

Det bliver udfordringen for blandt andet kusinerne Sara og Camilla, der har arvet farmors gamle sommerhus. Og det er en stor opgave. Men de får hjælp af to eksperter, der inspirerer kusinerne til kreative løsninger - men også hele Danmark, hvor mange i år har udsigt til en rigtig gør-det-selv-ferie i det danske sommerland.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 mandag den 29. juni kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Seks gange i løbet af sommeren vil det populære hold fra Cirkusrevyen tage verdens- og hverdagssituationen under kærlig behandling. (© mest@amproductions)

Revy på afstand

Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand".

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt

Seks episoder. Premiere på DR1 fredag den 3. juli kl. 21.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Danish Dynamite

Dette er historien om det landshold, der vandt fodboldhjerter i hele verden. Et hold, der forenede kammeratskab, blændende fodboldspil i verdensklasse og store karismatiske personligheder, som hele nationen stadig er på fornavn med. Nu er hele holdet samlet, og du kan høre historien fra spillerne selv, når de fortæller om kampene, detaljerne og magien fra den gyldne æra i dansk fodbold, og om hvad der gjorde dem til hele verdens yndlingshold ved

VM
i Mexico i 1986.

Programserie på fire afsnit. Første afsnit på DR1 tirsdag den 30. juni kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Mark O. Madsen og Rikke Hørlykke prøver kræfter med en række olympiske sportsgrene. Her er de på cykelbanen med OL-guldvinder Lasse Normann Hansen. (Foto: Mathias Klok)

I olympisk praktik

De to tidligere OL-medaljevindere Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen tager rundt i landet og besøger seks af de største danske olympiske guldhåb for at lære om dem og deres sport både som kollegaer og som fans.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 torsdag den 2. juli kl. 21.25 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Lægens bord undersøger

Jagten på en diagnose, mirakler i hjernen og natur som medicin. Med corona i bakspejlet tager Peter Qvortrup Geisling i denne nye dokumentarserie rundt i landet og undersøger vores liv og sundhed.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 onsdag den 1. juli kl. 20.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

TV-Avisen Morgen

’TV-Avisen Morgen’ på DR1, som blev lanceret i begyndelse af corona-krisen, fortsætter hen over sommeren frem til den 31. august. Her kan man blive opdateret fra morgenstunden på den seneste nyhedsudvikling fra Danmark og resten af verden. Der bliver holdt særligt øje med corona-udviklingen, både når det kommer til smitten og konsekvenserne for økonomien.’TV-Avisen Morgen’ sender alle ugens dage fra klokken 8.00 til 10.00 på DR1 og DRTV.

Værterne på 'Vores Vejr' hen over sommeren er er fra venstre Christian Cherry, Søren Jacobsen og Mikael Jarnvig. (Foto: Steen Klitgaard Jaacks)

Sommervejret - Vores Vejr

Den 29. juni drager

DR
Vejret traditionen tro ud på landevejene for at sende ’Vores Vejr’ og vejrudsigter under åben himmel. I år bliver meget af ruten dog til søs, når ’Vores Vejr’ tager på øhop i de danske
farvande
. Fra uge 27 og de følgende seks uger bevæger
DR
’s karakteristiske blå vejrbil sig sammen med de tre skiftende værter Christian Cherry, Mikael Jarnvig og Søren Jacobsen gennem det sommerlige Danmark – med stop på Mors, Fanø, Læsø, Møn, Samsø og til sidst Ærø.

Sommerens udgave af ’Vores Vejr’ løber fra uge 27 til uge 32 og sendes mandag til torsdag efter TV-Avisen kl. 18.55 på DR1. Fredag sendes ’Vores Vejr’ efter TV-Avisen kl. 21.15 på DR1 og DRTV.

Hvem var det nu vi var

Hvem er hurtigst på båthornet, når Joakim Ingversen drejer på det store lykkehjul og spørger panelet: Hvem var det nu vi var?

Otte episoder. Sæsonpremiere på DR1 fredag den 19. juni kl. 20.00

Keld og Hilda

Bliver fremtiden smartere eller bedre end det vi kender til? Ægteparret Keld og Hilda Heick har gennemlevet fremtiden mange gange allerede. Nu flytter de

midlertidigt
ind i et hus fuldt af moderne teknologi og gadgets. Herfra tester de alverdens teknologiske produkter og udfordringer som fremtiden måtte bringe.

Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR1 søndag den 5. juli kl. 18.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Guld til Danmark

OL-guld er det største en atlet kan opnå, og meget få danskere kommer nogensinde i nærheden af at vinde en olympisk medalje. I denne serie genoplever vi tre store, danske OL-triumfer og det gyldne

døgn
, hvor der blev satset, kæmpet og vundet guld til Danmark. De danske guldvindere deler deres egne historier, og deres allernærmeste fortæller om oplevelserne før, under og efter triumferne.

Programserie på tre afsnit. Første afsnit på DR1 tirsdag den 28. juli kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

Værterne på sommerens udgave af Aftenshowet er: Mette Bluhme Rieck, Mark Stokholm, Ulla Essendrop, Kristian Ring-Hansen Holt samt Sofie Østergaard, der er ny sommervært på programmet. (Foto: Simon Dixgaard)

Aftenshowet - Vi hænger sammen

Aftenshowets værter skal i ugerne 28-31 ud i landet og hægte sig på danskernes skønne og opfindsomme sommeraktiviteter. I en sommer, hvor de fleste bliver hjemme, og manges ferieplaner er forpurrede, skal de med danskernes hjælp inspirere til en skøn sommer i Danmark.

Værterne Ulla Essendrop og Kristian Ring-Hansen Holt samt Aftenshowets nye sommervært Sofie Østergaard skal på skift afsted og bo i en herlig ældre campingvogn. Men de har hverken bil til at komme rundt - eller aktiviteter og destinationer planlagt. Hver dag skal de med hjælp fra danskerne arrangere en skøn oplevelse for en udvalgt dansker, der har særligt behov for opmuntring og inspiration. Holder vi sammen og hjælper hinanden, så skal det nok blive en dejlig sommer. Deres strabadser og løsninger kan dagen igennem følges på Aftenshowets Facebookside, og mandag til torsdag klokken 19 i Aftenshowet kan det ses, hvad de er lykkes med at stable på benene. Mark Stokholm og Mette Bluhme Rieck vil holde skansen derhjemme på Rådhuspladsen med dagens aktuelle gæster.

  Rane Willerslev og Christina Vorre besøger en række danske øer og går på opdagelse i øernes spændende historie. (© Lasse Spang Olsen)

  Små øer, store historier

  I "Små Øer-Store Historier" besøger Rane Willerslev og Christina Vorre i hvert program en af de mange danske, i dag ofte øde øer, for at fortælle Danmarkshistorie fra en anden og overraskende vinkel.

  Programserie på fem afsnit. Første afsnit på DR2 torsdag den 2. juli kl. 21.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  Kære Tove

  Gennem 20 år er Tove Ditlevsen

  brevkasseredaktør
  på Familie Journalen. Vi tegner et portræt af tiden via eksperter, arkiv og de kvinder, der skrev til Tove Ditlevsen.

  Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR2 onsdag den 17. juni kl. 21.00. Alle afsnit kan allerede nu streames på DRTV.

  Davids dæmoner

  David har fået tatoveret dæmontænder i ansigtet præcis det samme sted som hans far fik skåret væk efter en kæbekræftoperation. Kræften tog livet af faren, der efterlod det sidste af en kæmpe arv til David, en arv der har været skyld i at familien er blevet splittet, af druk og pengestridigheder. På sit dødsleje indtalte faderen beskeder på en diktafon til David, da han var bange for, at pengene skulle få den samme negative indflydelse på Davids liv, som de havde fået på hans. I programmet fortæller David sin historie og vi er med ham på en rejse til Colombia, hvor han har besluttet sig for at brænde det sidste af arven af, på fest og stoffer.

  Dokumentar på DR2 den 4. august kl. 21.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  I 'Davids dæmoner' følger man David efter sin fars kræftsygdom. (Foto: Toke Mathias Riskjær © Godt Media)

  Mysteriet om Danmarks dræbersygdomme

  Asger Juul og Lone Simonsen går på jagt efter Danmarks glemte dræbersygdomme og sætter corona i historisk perspektiv. De undersøger f.eks. om en ko på en mark et sted i Østen kan værre skyld i, at over 1 millioner mennesker dør på verdens plan i 1890'erne, og hvilken sygdom fik folk til at falde i en mystisk torneroseagtig søvn i 1920'erne, og er skyld i at mindst 1/2-1 millioner mennesker efterfølgende dør verden over.

  Programserie på fire afsnit. Første afsnit på DR2 onsdag den 12. august kl. 22.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  ArtyFarty

  ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv.

  Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

  Programserie på otte afsnit. Første afsnit på DR2 søndag den 19. juli kl. 22.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  Ikoniske bygninger der deler vandene

  Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Hvad sker der, når verdenskendte arkitekter placerer nye ikoner midt i det gamle København og oven på en gammel, fredet brandstation i Antwerpen?

  Programserie på fire afsnit. Første afsnit på DR2 den 19. juli kl. 21.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  Bøger, der gør en forskel

  Maria Månson møder nogle af de mest populære danske forfattere lige nu og giver nye litterære vinkler på deres romaner.

  Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR2 den 27. august kl. 21.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  DR vil denne sommer sikre, at danskerne kan opleve og være sammen om musikken. Blandt meget andet kan man opleve Anders Banke og Andrea Pellegrini. (Foto: Kristoffer Østergaard Kristensen)

  Musiksommer på DR2

  Danskerne kan se frem til at opleve ’Roskilde Festival 2020 LIVE på DR2’ i uge 27 og ’SmukFest 2020 LIVE på DR2’ i uge 32, hvor danske kunstnere fra de aflyste festivalplakater optræder med deres musik. Og i fire programmer sætter DR2 fokus på en stor del af den genremusik, vi i år må undvære på sommerens aflyste festivaler med ’Tønder Festival 2020 på DR2’, ’Jazz Festival 2020 på DR2’, ’CopenHell 2020 på DR2’ og ’Distortion 2020 på DR2’. I programmerne kommer vi tæt på de danske musikmiljøer med blandt andet minikoncerter. Navnene på de optrædende i programmerne vil løbende blive

  offentliggjort
  , men du kan allerede glæde dig til at opleve Clara, Joyce, Hugo Helmig og Malk de Koijn i ’Roskilde Festival 2020 LIVE på DR2’, Dreamer’s Circus og Jonah Blacksmith på ’Tønder Festival på DR2’, Bersærk og Konvent på ’CopenHell på DR2’, og Løvdal og Windfeld og Ibraham Electric på ’Jazz Festival 2020 på DR2’.

  Læs mere om

  DR
  's musiksommer her.

  EM-minder

  Det er sommeren 1984, og fodboldjublen vil ingen ende tage i Danmark.

  Under ledelse af den tyske landstræner Sepp Piontek er det tidligere så slingrende danske landshold kommet på ret kurs, anført af stjerner som Preben Elkjær, Michael Laudrup og Allan Simonsen. I kvalifikationen til

  EM
  -slutrunden slog Danmark blandt andre giganterne fra England ud, og nu skal de rød/hvide til
  EM
  i Frankrig sammen med en masse danske fans.

  I løbet af sommeren kan man se frem til flere fodboldoplevelser med 80'ernes herrelandshold. (Foto: Per Kjærbye DBU)

  DR2 viser i løbet af sommeren alle fire EM-kampe fra 1984.

  Danmark – Frankrig: 21. juli kl. 23.50 og 22. juli kl. 15.00.

  Danmark – Jugoslavien: 22. juli kl. 23.50 og 23. juli kl. 15.00

  Danmark – Belgien: 24. juli kl. 15.00

  Danmark – Spanien: 24. juli kl. 23.25 og 25. juli kl. 14.40.

  Alle kampene vil allerede fra den 30. juni også være tilgængelige på DRTV.

  Danskerne i Japan

  Japan ligger både geografisk og kulturelt meget meget langt væk fra Danmark. Alligevel bor der et par hundrede danskere, blandt andet den unge kunstner Clara, pølsemanden Bjarne, motorcykelmanden Andreas og forstadsfruen Inger-Marie. De fire danskere får besøg af Jakob Thygesen, og gennem dem bliver vi blandt andet klogere på hvordan man

  håndterer
  japanernes mange regler og den evige trussel om et altødelæggende jordskælv.

  På DR2 torsdag den 30. juli kl. 22.00 og tilgængelig til streaming på DRTV fra den 27. juli fra kl. 6.00

  I 'Danskerne i Japan' møder man blandt andet Bjarne Hansen i sin pølserestaurant i Suma, Kobe, Japan. (Foto: Michelle Francati)

  Det gode råd

  Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

  Programserie på otte afsnit. Første afsnit på DR2 den 14. juni. Herefter fra kl. 6.00 på DRTV.

  I 'Status pt.' tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. (Foto: Henrik Edelbo © FalsterInc)

  Status pt. med Huxi Bach

  Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både

  globalt
  og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det.

  Programserie på 10 afsnit. Første afsnit på DR2 den 29. maj, og derefter hver fredag kl. 23.00 på DR2 frem til den 31. juli og fra kl. 6.00 på DRTV.

  Christian 10. og de forsvundne fattigbreve

  I et nyt historieprogram har Camilla af Rosenborg arvet en samling af breve fra sin oldefar Kong Christian X, skrevet til ham fra fattige danskere, som beder ham om hjælp. Nu vil hun undersøge, hvem de danskere var, og hvordan det går med deres slægt i dag – 122 år senere.

  Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR2 onsdag den 29. juli kl. 21.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

  Kunstnerkolonien i Skagen

  Skagen og Skagensmalerne er ikoniske. Vi har stillet seks af vores store, meget forskellige danske billedkunstnere den udfordring, at tage til Skagen og bo sammen i nogle uger i kunstnerkolonien Marienlund og hver især skabe deres helt eget Skagensværk. Undervejs skal de også blive enige om hvordan de vil udstille værkerne til sidst.

  Igennem reportage-serien følger vi hver enkelt kunstner i deres skabelsesproces helt tæt - fra den første inspiration, til konkretisering af idé og ned i detaljer omkring valg af lys, perspektiv, teknikker mm. Hvordan tackler de modgang og svære beslutninger undervejs og vælger de at bruge hinanden, selvom de ikke er vant til at arbejde sammen?

  Programserie på seks afsnit. Premiere i uge 33.

  Anden sæson af programserien 'Nul stjerner' har premiere på DR2 torsdag den 23. juli kl. 21.30 og på DRTV fra kl. 6.00. (Foto: LASSE RAHBEK PETERSEN © Impact TV)

  Nul stjerner II

  Eventyrerne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff drager på seks utraditionelle rejser, hvor de undersøger, om det værste udgangspunkt gemmer på det største eventyr.

  Programserie på seks afsnit. Første afsnit på DR2 torsdag den 23. juli kl. 21.30 og på DRTV fra kl. 6.00.

  Gæsten og Hesten

  Standup'eren Melvin Kakooza og verdensdamen Christine Feldthaus har været tvunget i karantæne i ugevis. Nu er de endelig sluppet fri, og de længes efter at gøre noget, der giver mening for andre - og dem selv.

  Programserie på fire afsnit. Første afsnit på DR2 lørdag den 11. juli kl. 20.00 og på DRTV fra kl. 6.00.

  De danske preppers – hvem griner nu

  Der findes danskere som var forberedte, da Coronakrisen ramte os. De er “preppers” og de forbereder sig på samfundets undergang, katastrofer og pandemier. Da Corona ramte os, opdagede de fleste af os hvor dårligt forberedte vi egentlig er på en større krise. Spørgsmålet er derfor, om vi kan lære noget af de danske preppers?

  Programserie på tre afsnit. Første afsnit på DR2 torsdag den 3. september kl. 21.00 og alle afsnit til binge fra kl. 6.00 på DRTV.

   DR2+ og DR3 på DRTV

   Hornslet er død

   Kristian von Hornsleth har givet op. Han står midt i en livskrise, og gider ikke at lave kunst mere. Men det er der flere, der ikke vil acceptere.

   Programserie på fire afsnit. Første afsnit søndag den 26. juli fra kl. 6.00 på DRTV og kl. 23.00 på DR2.

   Min ven skal redde verden

   Det smadrer kloden at købe nyt tøj - men de fede sko var på udsalg. Det er vanvittig komplekst, og ikke enten eller. Det ved Jespers ven Nicolaj af alle mennesker. For han er modekonge, millionær og klimadeprimeret.

   Programserie på to afsnit. Første afsnit på DRTV søndag den 9. juli fra kl. 6.00 og på kl. 21.30.

   Min sindssyge tvilling

   Anna og Andrea er 22 år, enæggede tvillinger og

   adopteret
   fra Etiopien til Ringkøbing. De er præcis de samme, og alligevel meget forskellige – nøjagtig ligesom deres eget livsforløb. De er fra Etiopien, men ender som kernefamiliebørn på den jyske vestkyst. Programserien er fortællingen om, hvordan det er at have et levende spejl i livet – der både er helt som dig og samtidig din diametrale modsætning.

   DR3-programserien kan ses på DRTV fra søndag den 28. juni.

    Danske film

    Overblik over danske film som sendes på DR1 og DR2 hen over sommeren – og som alle også kan ses på DRTV:

    • En chance til, DR2, onsdag den 24. juni kl. 23.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Elsker dig for evigt, DR2, torsdag den 25. juni kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Efter brylluppet, DR2, torsdag den 25. juni kl. 23.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Hævnen, DR2, lørdag den 27. juni kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Brødre, DR2, lørdag den 27. juni kl. 23.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Breaking the Waves, DR2, fredag den 17. juli kl. 19.55 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Dancer in the Dark, DR2, fredag den 24. juli kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Drømmen, DR1, søndag den 26. juli kl. 22.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • De Største Helte, DR1, søndag den 2. august kl. 22.30 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Små ulykker, DR1, søndag den 9. august kl. 22.25 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    • Den skyldige, DR2, fredag den 14. august kl. 20.00 og fra kl. 6.00 på DRTV.

    Du kan finde pressefotos til DR’s sommerprogrammer ved at søge på ”DR sommer 2020” og/eller på programtitlen på drbilleder.dr.dk/pressebilleder, hvor alle DR’s øvrige pressefotos også er.

    Facebook
    Twitter