P2-vært får egen flise på Frederiksberg

Silas Holst – eller i hvert fald tegneren Jens Hages streg af ham – er nu blevet muret ned i Frederiksberg Allé.

Stine Rosengren og Silas Holst er værter The Sound of Musical, der hver søndag klokken 18.03 sætter fokus på musicalmusik og præsenterer lytterne for det bedste, som genren kan tilbyde. Nu er Silas Holst også at finde på Frederiksberg Allé. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Fremover bliver det bogstaveligt talt muligt at møde P2-værten og danseren Silas Holst konstant i gadebilledet på Frederiksberg. Silas Holst - der sammen med Stine Rosengren er vært på programmet ’The Sound of Musical’ på P2 hver søndag, og for nylig også var vært for DR Slotskoncert - blev fredag eftermiddag afsløret som årets modtager af ’Teaterflisen 2017’, som bliver uddelt i et samarbejde mellem Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Bladet, initiativtageren Johnny Gehlsen, Revymuseet samt Birgit Kronborg.

Muret ned i allé

Det skete ved en stor reception på Promenaden på Frederiksberg Allé, hvor Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj overrakte ham de 25.000 kroner, der følger med – samt ikke mindst flisen med Silas Holsts kontrafej, som nu er muret ned i fortovet langs den brede allé. Det er tegneren Jens Hage, som har tegnet den 34-årige danser, skuespiller og radiovært.

I år var det 20. gang, at Teaterflisen blev uddelt til en af landets talenter inden for dansk teater, revy, musikteater samt film- og tv-skuespil. Teaterflisen er en slags folkets pris, da de har kunnet være med til at træffe afgørelsen blandt de 10 nominerede – noget, som flere end 13.000 gjorde i år. På Frederiksberg har Silas Holst blandt andet haft hovedrollen i ’Saturday Night Fever’ i Falkoner Salen tidligere i år, ligesom han har hovedrollen i ’Flashdance – The Musical’, når et ombygget Falkoner står klar i marts 2019.

Silas Holst og Stine Rosengreens program ’The Sound of Musical’ med de bedste numre fra musicals før og nu kan høres hver søndag klokken 18.03-19.20 på P2.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter