P3 byder velkommen til nyt ’Go’ morgen’-hold

’Go’Morgen P3’ får nye værter fra på mandag den 5. november.

'Go’Morgen P3’s nye værter er Stefan Knudsen, Maria Josefine Madsen ’JoJo’ og Mikkel Rosendal. Foto: Petra Kleis. (Foto: Petra Kleis)

Fra på mandag den 5. november står et helt nyt morgenhold klar til at sende P3’s lyttere godt ud ad døren hver morgen med et mix af nyheder, journalistik, underholdning, musik og ikke mindst det bedste selskab til morgenkaffen.

De tre nye værter er Maria Josefine Madsen, også kendt som JoJo, Stefan Le Quellec Knudsen og Mikkel Rosendal.

Maria Josefine Madsen har en fortid som erfaren radiovært på GO’ NOVA, hvor hun har lavet morgenradio de seneste fem år.

Stefan Le Quellec Knudsen har både en fortid som journalist på ’Deadline’ og som idémand på ’Natholdet’ på TV 2 og TV 2 Zulu, hvor han i en periode også havde sit eget late night-show, ’Verden ifølge Snake’. Han har senest optrådt på dansk tv i serien ’Mord på film’ på DR3. De seneste år har han boet i Cambodia, hvor han har arbejdet for Folkekirkens Nødhjælp.

Mikkel Rosendal er især kendt som den ene halvdel af P3’s populære radioprogram ’LOL DK’, hvor han indsamlede danskernes vittigheder sammen med Christian Bonde, der i dag laver ’Curlingklubben’ på P3. Det seneste års tid har han arbejdet på produktionsselskabet Pineapple, men er nu tilbage på P3.

Starter dagens eventyr

”Go’ Morgen P3 er stedet, hvor vi sammen med lytterne starter dagens eventyr. Vi skal klædes på med vigtige historier, fakta og nyheder. Vi skal inspireres til at gribe dagens udfordringer, og vil vi ha’ og gi’ lytterne masser af humor, håb og handlekraft direkte fra morgenstunden. Og så skal vi grine en masse,” siger P3’s redaktionschef Tine Maria Borresø, der fortsætter:

”At sammensætte et værtshold til så stor en mission handler om at sikre, at en bred palet af faglighed, holdninger og følelser er til stede i studiet - men vigtigst er, at de er skidegodt selskab. Det er en sindssyg svær opgave, men da JoJo, Stefan og Mikkel første gang satte sig bag mikrofonen sammen, var vi ikke i tvivl. Vi synes, vi har fundet det perfekte match, og fra på mandag kan alle lytterne lytte og lege med,” siger hun.

’Go’ morgen P3’ sender fra klokken 6.00 til 9.00 mandag til fredag.