P3 er klar til at uddele guld igen

DR3’s Petra Nagel og P3’s Andrew Moyo er årets værter, når P3 Guld fredag den 22. september løber af stablen for 16. gang i DR Koncerthuset. Billetter sættes til salg den 22. august.

DR3's Petra Nagel og P3's Andrew Moyo er årets værter, når P3 Guld fredag den 22. september løber af stablen for 16. gang i DR Koncerthuset. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 2)

Når P3 Guld for 16. gang løfter sløret for, hvem der skal modtage de prestigefyldte priser i DR Koncerthuset, er det med to veloplagte værter ved roret. Det bliver DR3’s Petra Nagel og P3’s Andrew Moyo, der i år kommer til at stå i spidsen for det fremadskuende musikshow, som gennem tiden har været karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter - lige fra Tina Dickow til MØ og fra Peter Sommer til Karl William.

"P3 Guld adskiller sig fra andre musikpriser ved ikke kun at uddele priser til dem, vi udmærket godt ved har klaret sig helt vildt godt i det forgangne år. Det er en fremsynet prisuddeling, der udstikker en retning for, hvilken ny, dansk musik der bliver fedt i årene, der kommer. Det er sindssygt stort og en kæmpe ære at være vært, og jeg glæder mig så meget." siger vært Andrew Moyo, der også ser frem til at stå på scenen med Petra Nagel:

"Det bliver mega-rart at skulle lave showet med Petra. Både som kollega og som tv-vært har hun en skøn, indgroet evne til at få folk omkring hende til at slappe af. Hun har en vildt dejlig ro over sig, som smitter, så den håber jeg, hun sørger for at tage med til showet, for det har jeg brug for.

Petra Nagel er en særdeles rutineret tv-vært på DR3, men rollen som vært ved P3 Guld, er en tjans, der kan fylde selv de mest garvede værter med ærefrygt:

- Det bliver det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har aldrig prøvet at stå foran så mange mennesker, så jeg er delt i to – lige dele dødsangst og eufori. Jeg må finde en måde at forene de to ting på, siger Petra Nagel, der også glæder sig til samarbejdet med Andrew Moyo:

- Jeg er så glad for, det er Andrew, jeg skal stå ved siden af. Han har jo brugt sommeren som konferencier på Grøn Koncert og Smukfest, så han kan om nogen stå og råbe mange mennesker op og fyre den af. Det er et rigtigt godt match til mig, som er sådan en, der plejer at snakke om følelser.

Billetter til de hurtige og de heldige

Det hele foregår i DR Koncerthuset fredag den 22. september, og billetsalget til awardshowet skydes i gang tirsdag den 22. august kl. 12.30 i Lågsus på P3. Billetterne sælges på drkoncerthuset.dk, men man skal være særdeles hurtig på aftrækkeren – de foregående år er billetterne blevet revet væk på ganske få minutter. Heldigvis sendes P3 Guld 2017 direkte på DR3 klokken 21.00 - og så kan man naturligvis også kan følge med på P3 og dr.dk.

De nominerede og de optrædende bliver 'breaket' drypvist frem til showet

Helt frem til showstart vil alle navne på de optrædende og de nominerede til de tre priser ved P3 Guld 2017 - P3 Prisen, P3 Talentet og P3 Lytterhittet - drypvist blive 'breaket' på P3, dr.dk og på sociale medier, som Facebook og Instagram.

'Go’ Morgen P3' og ’Lågsus’ er programmerne at lytte til, hvis man vil holde sig helt opdateret med nyt om P3 Guld 2017. I uge 36 vil alle de nominerede til P3 Talentet blive afsløret direkte i æteren i Lågsus fra kl. 12.00-14.00 mens de nominerede til P3 Gulds fornemste pris – P3 Prisen – vil blive afsløret i Go’ Morgen P3 i uge 37 i tidsrummet kl. 6.03-9.00.

De nominerede i den sidste kategori - P3 Lytterhittet - bliver bestemt af P3's lyttere, og er forankret hos ’Lågsus´, der breaker de nominerede i uge 37 og holder afstemning mellem de nominerede - helt frem til showstart fredag den 22. september.

P3 Prisen – en vitaminindsprøjtning til stjerner i svøb

Gennem alle årene har P3 Guld haft et særligt fokus på de spirende stjerner i dansk musikliv. Gennem 16 år har P3 med stor succes kigget i krystalkuglen og hyldet de talentfulde kunstnere, der er på vej frem. Siden den spæde start i år 2001 i Falkonér Salen har P3 Guld på den måde udviklet sig til Danmarks vigtigste musikshow - et show, der gennem tiden har været karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter - lige fra Saybia til Dúné, fra Tina Dickow til Mikael Simpson, fra Nephew til Mew og fra Peter Sommer til Magtens Korridorer. Ved den seneste P3 Guld gik P3 Prisen på 100.000 kroner til Karl William.

  • P3 Guld 2017 – Fredag den 22. september klokken 21.00

  • Billetter til P3 Guld 2017 sælges på drkoncerthuset.dk fra tirsdag 22. august

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter