P3 Guld er klar til at hylde danske talenter igen

P3 Guld-formatet er i år gentænkt og tilrettelagt på en ny måde. Prisuddelingen finder i år sted den 9. november i DR Koncerthuset.

P3 Guld bliver holdt den 9. november i DR Koncerthuset. Grafik: DR.

DR sætter traditionen tro spot på den musikalske talentmasse til den årlige prisuddeling P3 Guld, der i år finder sted tirsdag den 9. november. Her bliver morgendagens danske stjerner hyldet i DR Koncerthuset med uddelingen af priserne ’P3 Prisen’, ’P3 Talentet’ og ’P3 Lytterhittet’.

Vinderen af ’P3 Lytterhittet’ kan man som lytter være med til at bestemme, og de nominerede til alle tre priser bliver præsenteret i løbet af næste uge på P3’s platforme. Som noget nyt deler vinderen af ’P3 Prisen’ og ’P3 Talentet’ hovedgevinsten på i alt 100.000 kroner.

- Dansk musik kan noget helt særligt i forhold til at samle os som danskere. Og i en tid hvor de fleste unge får deres musik fra internationalt funderede streamingtjenester kommer den danske musik under pres. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have en prisuddeling, dedikeret særligt til den danske talentmasse. Takket være opbakning fra både lytterne og musiklivet er P3 Guld blevet en bastion, der bidrager til at give talenterne i dansk musik den opmærksomhed, de fortjener, siger Gustav Lützhøft, der er ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Musik.

Nyt format – og en masse nyt, dansk musik

P3 Guld-formatet er i år gentænkt og tilrettelagt på en ny måde. Det vil dog fortsat være de kendte stemmer og ansigter fra P3, der tilsammen skaber en festlig ramme om showet, selvfølgelig krydret med en masse dansk musik ved blandt andre Drew Sycamore, Coco O., Statisk, Selma Judith og Lord Siva.

P3 Guld kan opleves live i Koncertsalen i DR Koncerthuset, og billetterne sættes til salg i morgen, fredag den 15. oktober, klokken 12.10 på drkoncerthuset.dk.

Vinderne af de tre priser bliver offentliggjort i løbet af aftenen på dr.dk, mens selve showet kan streames på DRTV fra lørdag den 13. november. Derudover vises det på DR1 lørdag aften klokken 21.00.

Navne som Ganger, Jada, The Minds Of 99, Benal og MØ har tidligere modtaget priser ved P3 Guld.

FacebookTwitter