P3 Guld skruer op for støtten til årets talent

Andrew Moyo er vært, når der torsdag den 22. september endnu engang uddeles priser ved P3 Guld. Derudover kan man blandt mange andre opleve Drew Sycamore og Tobias Rahim live til showet i DR Koncerthuset.

Andrew Moyo er årets vært ved P3 Guld. Foto: DR.

Opmærksomheden rettes igen mod de største talenter på den danske musikscene, når tæppet går til P3 Guld for 21. gang. Koncertsalen i DR Koncerthuset danner rammen, når den traditionsrige og prestigefyldte ’P3 Prisen’ uddeles sammen med ’P3 Lytterhittet’ og ’P3 Talentet’. De tre priser udgør sammen med en række liveoptrædener en aften, der hylder den musikalske talentmasse i Danmark anno 2022.

De nominerede til P3 Guld-priserne afsløres løbende på P3’s platforme fra den 5. september.

Hovedgevinsten til ’P3 Talentet’

Showet løber af stablen torsdag den 22. september klokken 20.00, og for første gang modtager vinderen af ’P3 Talentet’ hele hovedgevinsten på 100.000 kroner.

Vært på aftenen er Andrew Moyo, og i løbet af showet kan man blandt andet nyde musik fra sidste års vinder af ’P3 Prisen’ Drew Sycamore, Tobias Rahim og Zar Paulo.

Derudover spiller vinderne af årets KarriereKanonen Dillistone og USSEL som en del af opvarmningen i Koncerthusets foyer fra klokken 18.00.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at gå på scenen og byde velkommen. Det bliver sindssygt spændende at se, hvad musikerne har fundet på – og ikke mindst se, hvad Tobias Rahim dukker op i. Jeg er ret sikker på, at musikken og dem, der spiller, kommer til at sørge for, at man sidder tilbage glad og stolt og åndeligt rigere end før showet, siger Andrew Moyo om at være P3 Guld-vært.

Spot på den danske talentmasse

Ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Lyd Gustav Lützhøft siger:

- P3 Guld er en kærkommen lejlighed til at sætte spot på den danske talentmasse. Og i år skruer vi endnu mere op for fejringen af ’P3 Talentet’. Det føles helt rigtigt netop nu, hvor P3 Guld står side om side med en række af musiktilbud på DR, der har ambition om at engagere danskerne i dansk musik.