P3 har egen scene på Grøn Koncert

P3 har en fremtrædende rolle og egen scene på årets Grøn Koncert-turné, og ’Lågsus’ vil blandt andet sætte gang i festen med Citybois, Gilli og Emil Stabil.

  • Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen fra P3’s ’Lågsus’ skal stå for at fyre op under publikum, og de har gæster med. (Foto: Petra Kleis © Type 1)
  • Citybois er også med, når 'Lågsus' underholder på Grøn Koncert.
1 / 2

Nogle kommer med et tæppe, andre med en klapstol, mens P3 derimod kommer med en hel scene, når Muskelsvindfonden igen holder Grøn Koncert over hele landet fra den 21.-31. juli. Det første show bliver holdt i Kolding torsdag den 21. juli, hvorefter turen går til Randers (22. juli), Aarhus (23. juli), Aalborg (24. juli), Esbjerg (28. juli), Odense (29. juli), Næstved (30. juli) og København (31. juli).

P3 har været med i karavanen siden 2011, og ikke færre end fire værter fra P3 er rullet ind i årets show og livet omkring P3 Scenen. Signe Vadgaard og Sara Bro fra ’Go’Morgen P3’ er værter på scenen, mens Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen fra ’Lågsus’ på P3 får fornøjelsen af at sparke Grøn Koncert i gang alle dagene klokken 13.25.

Har Gilli og Citybois med

De to P3-herrer var også med sidste år, og i år har de taget nogle af Danmarks unge og fremadstormende navne med rundt på turneen. Med sig har de både den 23-årige rapper Gilli, der til daglig går og hedder Kian Rosenberg Larsson, og hitmageren Emil Stabil, hvis hit ’Er det en fugl?’ og ’Allerede is’ er blevet spillet flittigt i ’Lågsus’ på P3, der lige nu holder sommerferie fra sendefladen. ”Det er en ære at få lov til at være med på Grøn Koncert. Det er jo en gigantisk fest, men også virkelig følelsen af stærkt sammenhold. Og så er folk klar til at feste allerede tidligt på dagen,” siger Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura. Udover ’Lågsus’ vil alle koncertgængere også kunne høre Stine Bramsen feat. Nabiha, De Eneste To feat. Love Shop og Suspekt fra P3 Scenen. Sidste år var 165.000 publikummer til Grøn Koncert over hele landet.Programmet på P3 Scenen alle dagene er: 13.25 Lågsus fra P3 feat. Gilli, Citybois og Emil Stabil 15.10 Stine Bramsen feat. Nabiha 17.05 De Eneste To feat. Love Shop 19.25 SuspektSe Lågsus’ og Citybois’ videohilsen forud for Grøn Koncert

Facebook
Twitter