P3-program bliver til et brætspil

Tirsdag udkom ’Musikquizzen’ på P3 også som spil med 2100 spørgsmål. Det er vært Kenneth K, der har lavet spørgsmålene.

Kenneth K, der er vært for ’Musikquizzen’, har selv lavet samtlige 2100 spørgsmål i brætspillet. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Hver lørdag klokken lidt over 12 stiller over en halv million danskere ind på P3 og gætter med i ’Musikquizzen’ med Kenneth K. Nu bliver det populære radioprogram også til et brætspil, hvor hele familien kan konkurrere på musikviden. Brætspillet er på gaden den 1. oktober.

"For mange danskere er ’Musikquizzen’ blevet en del af deres faste lørdagsritualer. De står op og hører ’Mads og Monopolet’ som en slags morgenradio, og bagefter så sætter de sig i bilen, køber ind, laver mad, gør rent, slapper af, er på vej i sommerhuset, til fødselsdag eller forbereder sig på at få gæster senere, alt imens de hører ’Musikquizzen’", fortæller P3's quizmaster Kenneth K., der har været vært på ’Musikquizzen’ siden 2006.

Det er Kenneth K. – K står for Karskov, der har lavet samtlige 2100 spørgsmål til brætspillet. Brætspillet er meget tro mod radioprogrammet, så mens man bevæger sig rundt på spillepladen, får man spørgsmål i seks forskellige kategorier, blandt andre 90'erne, Dansk Musik og Ekspertspørgsmål.

Højst 20 cd’er

Ligesom i radioen får man en ”cd” for hvert rigtigt svar, og det er den, som først får 20 skiver, der vinder spillet - hvilket passer med radioprogrammet, hvor 20 cd'er er det højeste man kan vinde.

"For mig er det en kæmpe ære at få lov at være med til at lave en brætspil baseret på det radioprogram, jeg har bestyret i snart syv år. Det er et udtryk for, at programmet har en relevans for mange mennesker og er meget mere end bare en hyggelig leg hver lørdag i radioen", siger Kenneth K.

Det er DR Salg og TacTicGames, der udgiver ’Musikquizzen’ i fællesskab. ’Musikquizzen’ kan høres på P3 hver lørdag mellem klokken 12.05 og 14.00.

 

FacebookTwitter