P3-vært: En drengedrøm går i opfyldelse

Ugens aktuelle navn: Nicholas Kawamura skal være vært ved årets udgave af P3 Guld. En drøm er gået i opfyldelse, siger P3-værten.

Nicholas Kawamura startede i praktik på P3 i 2008. Den 21. oktober skal han være vært på P3 Guld. (Foto: Felix Bache)

Nicholas Kawamura er vant i rollen som vært på P3, hvor han sender ‘Lågsus’ sammen med Pelle Peter Jensen alle hverdage fra klokken 12.00-14.00. Den 21. oktober skal han for første gang være vært ved P3 Guld, der bliver sendt direkte på DR3 og P3.

I den anledning har vi stillet Nicholas Kawamura tre skarpe op til årets prisuddeling.

Hvad er god radio for dig?

“God radio er noget, der inddrager lytteren og holder dem fast. Forleden var der en god kollega, der skrev til mig, at hun havde måtte blive siddende i sin bil, for at høre et af mine programmer færdig. Det er for mig den største kompliment, man kan få. God radio skal inkludere frem for at ekskludere.”

Hvad er god musik for dig?

“Nu har jeg arbejdet meget tæt med musik i lang tid, så jeg er nok blevet lidt miljøskadet. For mig er det vigtigt, at der er noget originalt og at det lyder godt. Det er lidt ligesom med god mad. Der må godt være noget, der dominerer og trækker i én retning, men der skal være en balance mellem elementerne.”

Hvad betyder P3 Guld for dig?

“P3 Guld er det årlige højdepunkt for vores radiostation. Jeg har fulgt med i P3 Guld i mange år - også før jeg arbejdede på P3, så det er lidt af en drengedrøm, der går i opfyldelse, at jeg nu skal være vært på dét, der for mig er det den fedeste musikpris i Danmark.”

Nicholas Kawamura fortæller i øvrigt, at P3’s lyttere roligt kan glæde sig til årets prisuddeling.

“Jeg glæder mig helt vildt. Der er især en performance, jeg ser virkelig meget frem til, men hvad det er, kan jeg ikke afsløre. Det er en overraskelse,” siger Nicholas Kawamura.

Facebook
Twitter