P3-værter spærres inde i radiostudie i seks dage

P3 og P3's lyttere samler igen i år ind til Danmarks Indsamling. I hele uge fem skal seks P3-værter bo, sove, spise og sende radio sammen. De kommer tidligst ud, når der er samlet 10 millioner kroner ind.

Alle sejl bliver sat til, når P3-værterne Signe Vadgaard, Lærke Lytken, Nanna Nørregaard, Gyrith Cecilie Ross (foto), Tue Blædel og Pelle Peter Jensen deles om at sende de 18 timer i døgnet (Foto: Agnete Schlichtkrull.)

Fra mandag den 1. februar flytter seks P3-værter ind i P3-studiet. Værterne skal bo, sove, spise og ikke mindst sende radio fra studiet. De sender live i 18 af døgnets 24 timer, seks dage i træk. P3 rydder sendefladen under Danmarks Indsamling fra mandag morgen klokken 6.00. Og værterne kommer tidligst ud af studiet, når der er samlet 10 millioner kroner ind.

Seks P3 værter - 10 år mod fattigdom

Det er 10. år i træk, at Danmarks Indsamling løber af stablen, og årets tema er meget passende udråbt til ’10 år mod fattigdom’. På verdensplan lever 836 millioner mennesker i ekstrem fattigdom, og det har enorme konsekvenser. Alle sejl bliver derfor sat til, når værterne Signe Vadgaard, Lærke Lytken, Nanna Nørregaard, Gyrith Cecilie Ross, Tue Blædel og Pelle Peter Jensen deles om at sende de 18 timer i døgnet:

"Sidste år var vi på P3 i den grad medvirkende til, at det samlede beløb blev så stort, som det gjorde. Vi har Danmarks bedste og mest gavmilde lyttere, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi igen i år sammen kan gøre en forskel. Så lever jeg nok med at Pelle snorker lidt.", siger Signe Vadgaard, der til daglig er vært på 'Go'Morgen P3'.

P3-værter samler præmier ind i det ganske land

Med stort hjerte og stort kørekort, er de to P3-værter - Mads Gundersen og Cathrine Nissen – sendt i marken. Sammen skal de rundt i Danmark for at sikre, at alle er med i Danmarks Indsamling. De to værter skal samle ind til SUPER-præmien, der er hovedpræmien i det store tv-show lørdag den 6. februar på DR1. Sidste år var værdien af SUPER-præmien på hele 634.000 kroner.

Hver dag vil der også være flere store tombolapræmier i spil til P3's lyttere. Det sker, når værterne har forskellige tombolaer kørende med elektronik, rejser, festivalbilletter og gavekort på højkant.

P3 får også besøg af prominente musikalske gæster som Alex Vargas, Xander, Nabiha, Mads Langer og Scarlet Pleasure, der vil optræde live i radioen i løbet af ugen.

Vært Anders Stegger rapporterer fra Afrika

'Go’ Morgen P3's faste vært Anders Stegger rejser rundt i Benin på Afrikas vestkyst sammen med Børnefonden, der er en af de 12 organisationer, som de indsamlede midler går til. Anders Stegger er med live på både P3 og P4 i hele uge fem og skal både besøge landsbyer og urbane slumområder, sundhedsklinikker og mødes med lokale eksperter, der kan fortælle hvor hårdt der er brug for støtte og hvor meget forskel de indsamlede midler kan gøre. P3 og P4's sociale medier vil også bruge Anders Steggers billeder og videoer.

Følg strabadserne direkte på webcam

P3 er ikke kun til stede i radioen. Man kan også følge med på webcam, mens de seks værter sender på skift - direkte fra studiet! Se med, når der er gæster på besøg og når der er live musik i studiet. Følg med på dr.dk/p3 og på P3s sociale medier på Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat.

Sådan støtter du Danmarks Indsamling på P3

  • Send sms ”TOMBOLA” til 1212. Så donerer du 25 kroner til Danmarks Indsamling, og har et lod med i den tombola, der kører på netop det tidspunkt.

  • Send sms ”SUPER” til 1212. Så donerer du 150 kroner til Danmarks Indsamling, og har et lod med i SUPER tombolaen. Vinderen af SUPER findes lørdag aften i tv showet.

  • Send sms ”STØT” til 1212. Så donerer du 150 kroner til Danmarks Indsamling.

  • Send sms ”KARMA” til 1212. Så donerer du 50 kroner til Danmarks Indsamling.

  • Du kan også donere via Mobile Pay/Swipp til 1212

Læs mere om Danmarks Indsamling 2016 på

www.danmarksindsamling.dk eller www.dr.dk/danmarksindsamling

Indsamlingen kan desuden følges på www.facebook.com/danmarksindsamling samt på øvrige sociale medier med #DKIndsamling og #Danmarksindsamling.

Facebook
Twitter