P4 får ny diva

Britt Berglund afløser Julie Bundgaard som makker til Dennis Johannesson i P4-programmet ’Diva & Dario’ fra den 21. april.

Britt Berglund afløser Julie Bundgaard som makker til Dennis Johannesson i P4-programmet 'Diva & Dario' fra den 21. april. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

P4 får bogstaveligt talt ny diva fra lørdag den 21. april. Da bliver Britt Berglund ny vært og makker til Dennis Johannesson på programmet ’Diva & Dario’, som bliver sendt fast hver lørdag eftermiddag fra klokken 14.03-16.00.

’Diva & Dario’ har været ét af P4’s faste lørdagsprogrammer siden 2016. I programoversigterne bliver ’Diva & Dario’ beskrevet som ”et revolverjournalistisk talkshow”, og siden premieren har omkring 300 skuespillere, forfattere, sangere, tv-værter, sportsstjerner, politikere og mange andre gæstet programmet.

Britt Berglund er bestemt ikke ukendt for P4-lytterne i forvejen, da hun er og har været vært for programmer som ’P4 Morgen’, ’Formiddag på 4’eren’, ’Køn formiddag’ og ’P4 Aften’.

Britt Berglund afløser Julie Bundgaard, der har valgt at stoppe på programmet. Hun fortsætter dog på P4, hvor hun som hidtil fremover vil vække lytterne med programmet ’Morgenstund’ fra klokken 5.03 til 6.00 på hverdage og søndage fra klokken 6.03-7.00.

P4’s redaktør Lars Daneskov fremhæver, at Julie Bundgaard de sidste år har leveret et kæmpestykke arbejde med at gøre ’Diva & Dario’ til to timers meget levende radio hver lørdag.

”Derfor er jeg selvfølgelig ærgerlig over, at hun har valgt at stoppe. Tilsvarende er jeg glad for, at hun fortsætter som talende vækkeur på ’Morgenstund’ og glad for, at Britt Berglund uden at tøve tager handsken op som den nye diva,” siger han.

I gennemsnit lytter omkring 600.000 med hver uge, når P4 sender ’Diva & Dario’.

Facebook
Twitter