P6 Beat arrangerer helt særlig koncert med Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy spiller for eneste gang nogensinde hele deres nye album 'Forward In Reverse' live for fans og radiolyttere i DR Koncerthuset ved en P6 BEAT-koncert.

Dizzy Mizz Lizzy spiller for eneste gang nogensinde hele deres nye album "Forward In Reverse" live for fans og radiolyttere i DR Koncerthuset ved en P6 BEAT koncert. Det sker lørdag den 23. Udover livekoncerten sender P6 BEAT samme dag seks timer om bande (Foto: Sony Music © Type 2)

I denne uge for fem år siden gik P6 BEAT i luften for første gang, og kanalen serverer fortsat eksklusive godter for lytterne: Dizzy Mizz Lizzy er efter 20 års albumpause aktuelle med 'Forward In Reverse', og en uge før albummet udkommer spiller bandet hele albummet live for omkring 200 fans og P6 BEATs radiolyttere ved en eksklusiv koncert i DR Koncerthuset.

De 200 heldige Dizzy Mizz Lizzy-fans findes ved konkurrencer på blandt andet P6 BEAT, og det er P6 BEAT, der har spurgt et af Danmarks allerstørste rockbands om de vil give en eksklusiv koncert for fans og radiolyttere og spille det nye album fra start til slut.

”Jeg kan virkelig godt lide, at vi fordyber os, dedikerer os og spiller hele albummet. Det er klart vi siger ja. Det er dejlig kompromisløst, ” siger Tim Christensen om P6 BEAT-koncerten.

Vind billetter

Fans kan vinde billetter på P6 BEAT, via SMAG på P3 og hos Madsen på P4, hvor Alex Nyborg Madsen, der var den første danske radiovært, der spillede Dizzy Mizz Lizzy tilbage i starten af 90'erne, er vært. 'Forward In Reverse' er det tredje album fra Dizzy Mizz Lizzy og udkommer efter 20 års albumpause:

”Jeg er ikke nervøs for at spille hele det nye album, men fordi det bliver sendt live i radioen," siger bassist Martin Nielsen med et smil, og suppleres af trommeslager Søren Friis: ”Nu har vi været så lang tid om at lave en plade, nu skal vi bare ud og fyre den af”.

P6 BEAT sender også seks timer om bandet

Samme dag som P6 BEAT inviterer til koncert i DR Koncerthuset sender kanalen 'P6 BEAT Elsker Dizzy Mizz Lizzy'. Det er seks timer om bandet der står bag danmarkshistoriens bedst sælgende debutalbum fra 1994, men som i dag stadig får nye unge fans til at lytte til deres musik. 'P6 BEAT Elsker Dizzy Mizz Lizzy' er en del af P6 BEATs udsendelsesrække om store og toneangivende danske og udenlandske kunstnere og bands.

P6 BEAT fylder fem år

I denne uge for fem år siden gik P6 BEAT i luften for første gang til tonerne af 'The Imperial March'. Kanalen var en blandt flere nye digitale radiokanaler fra DR, der havde som ambition at skabe musikfællesskaber og præsentere værtsformidlet musikradio på det digitale sendenet:

”Her fem år senere er ambitionen fortsat den samme. Ikke mindst for P6 BEAT, der stadig leverer inspiration og musikformidling – nu bare til et meget større publikum. Stort tillykke til hele holdet bag – og stort tillykke til alle der lytter med.”, lyder det fra DRs radiochef Gustav Lützhøft.

Facebook
Twitter