P6 BEAT Rocker Koncerthuset for sjette gang

P6 BEAT Rocker Koncerthuset lørdag den 13. januar 2018. De første navne vil blive offentliggjort snart, men allerede i morgen, onsdag, sættes billetterne til salg. Sidste år var der udsolgt på 40 minutter.

P6 BEAT Rocker Koncerthuset lørdag den 13. Januar 2018. De første navne vil blive offentliggjort snart, men allerede i morgen sættes billetterne til salg. Sidste år var der udsolgt på 40 minutter. (Foto: DR Design © Type 1)

Lørdag den 13. januar byder P6 BEAT for sjette gang indenfor i det store DR Koncerthuset, og præsenterer et tætpakket program med bands fra ind- og udland. Billetsalget begynder onsdag den 11. oktober klokken 10.00 på drkoncerthuset.dk. For første gang vil der i år være differentierede priser. Priserne afhænger af placeringen i Koncertsalen.

Korte og intense sceneshows

Igen i år bliver det en aften, hvor publikum og lyttere kan opleve alle de optrædende kunstnere i korte, intense sceneshows – både med koncerter siddende i koncertsalen og koncerter stående i foyeren. Hele aftenen er bundet sammen af P6 BEAT-værterne som konferenciers. Vært på 'Musiktjenesten' på P6 BEAT Rune Hedeman siger om aftenen:

Arrangementet ligger først i januar, så sammen deler vi med lytterne en dejlig nytårspunch af det allerbedste af vores kanals musik. Det kan næsten ikke blive bedre.

Rune Hedeman, vært

”P6 BEAT Rocker er for mig personligt den bedste måde at starte et nyt musik år. Arrangementet ligger først i januar, så sammen deler vi med lytterne en dejlig nytårspunch af det allerbedste af vores kanals musik. Det kan næsten ikke blive bedre."

Line-up offentliggøres i de kommende uger

Denne aften er til for at give P6 BEATs lyttere musikalske kuldegysninger og tag-med-hjem-oplevelser, der kan varme det beat-bankende hjerte længe. De kommende uger vil knap 10 navne blive offentliggjort. Primært danske navne. Ifølge vært og musikansvarlig på P6 BEAT, Casper Bach Hegstrup, bugner den danske musikscene lige nu med gode navne:

”Vi stod med en lang liste med navne, som vi virkelig godt kunne lide og som vi følte kunne give vores lyttere den fedeste aften. Det lignede en umulig opgave at skaffe de bands, vi ønskede, men det ser ud til at lykkes, så vi både kan præsentere de helt stille og rørende øjeblikke og musik der rocker dig SÅ solidt, at den blå teltdug i Koncerthuset blæser af.”

Livetransmission til lytterne

Sidste gang blev P6 BEAT Rocker Koncerthuset udsolgt på kun 40 minutter, og hele arrangementet vil som altid blive sendt live i radioen. Det er også meget vigtigt at få oplevelsen fra P6 BEAT Rocker Koncerthuset helt ud i stuerne og hjem til lytterne fortæller redaktionsleder på P6 BEAT Christina Høier:

”Der er langt flere mennesker, der oplever arrangementet i radioen end i salen. Så vi gør os meget umage med, at få oplevelsen til at række ud af Koncerthuset og helt ind i ørene på dig, der lytter med på afstand. Den gode oplevelse skal gælde, når du oplever det direkte i din radio eller når du bagefter kan nyde musikvideoerne fra salen..”

Dato: P6 BEAT Rocker Koncerthuset lørdag den 13. januar fra kl. 19.00

Billetsalg: drkoncerthuset.dk fra onsdag den 11 oktober kl. 10.00.

Priser fra 255 kroner til 295 kroner inklusiv gebyr.

Showet kan følges i radioen på P6 BEAT og dr.dk/P6BEAT

#P6BEATrocker

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve