P6 BEAT rocker også DRs platforme

’P6 BEAT rocker Koncerthuset’ er udsolgt, men fortvivl ej. Man kan være med, uanset hvor man er, når P6 BEAT, dr.dk og DR3 fører lyttere og seere igennem aftenen i billeder og lyd.

For tredje år i træk bliver ’P6 BEAT rocker Koncerthuset’ holdt. Det er en aften, hvor P6 BEAT-musikken er i centrum, og hvor DR Koncerthuset danner rammen for en hyldest til musikken og til dem, der sætter ekstra meget pris på den.

Desværre er der ikke plads til alle landets musikelskere i DR Koncerthuset. Men selvom man ikke skulle være blandt dem, som var hurtige nok til at få fingrene i en af de eftertragtede billetter, er der alligevel god grund til at holde aftenen ledig lørdag den 20. december.

P6 BEAT sender nemlig live radio hele aftenen, fra dørene åbner klokken 19.00 til klokken 01.00. Fra klokken 19.00 til cirka 22.00 vil Mikael Simpson og Mads Axelsen være bag mikrofonerne og have Anders Bøtter med som reporter i DR Koncerthuset, inden Jacob Ege Hinchely og Henrik Aagaard fører lytterne igennem den sidste del af aftenen. Man får altså hele seks timers live radio direkte fra showet med livemusik, interviews og reportager.

Hvis man er mere til billeder, kan hele arrangementet livestreames på dr.dk fra klokken 20.00 til 01.15. Her vil Rune Hedeman sørge for, at seerne er i godt selskab. Samme livestream bliver i øvrigt sendt forskudt på DR3, hvor natteravnene kan se med fra klokken 22.30, til der lukkes og slukkes klokken 03.45.

På de sociale medier kan man også være med. Her foregår det på #P6BEATRocker, hvor man aftenen igennem bliver opfordret til at dele billeder og tweets.

Helt ny og unik afvikling af koncerterne

For et par uger siden fuldendte den dansk/zambianske elektropopper Kwamie Liv, Danmarks ukronede diskokonge Vinnie Who, P6 BEATs egen DJ Buda og folkpop-sangeren Chorus Grant det samlede lineup.

Og modsat de første to år kan man i år nå at opleve alle de optrædende kunstnere. Hvor koncerterne de tidligere år har spredt sig ud over flere af DR Koncerthusets mindre studier, vil man i år kun skulle bevæge sig mellem Koncertsalen og Studie 1.

Det betyder kortere, komprimerede koncerter fra de mange optrædende, der bindes sammen af P6 BEATs kyndige værter Camilla Jane Lea og Carsten Holm, som vil guide gæsterne i DR Koncerthuset igennem aftenen.

”Jeg glæder mig til et brag af en fest med livemusik af nogle af P6 BEATs yndlingsartister og ikke mindst verdens bedste lyttere og kollegaer,” siger Camilla Jane Lea.

De enkelte koncerter bliver samlet i tre blokke, hvor to af blokkene afvikles med et stående publikum i Studie 1, mens den sidste foregår i Koncertsalen. Længden på de enkelte koncerter ligger fra cirka 15 minutter og op til en halv time, så publikum og lyttere får en bredere og mere varieret helhedsoplevelse i år.

Musik fra hele Skandinavien

P6 BEAT kan præsentere en buket af navne fra hele Skandinavien. Udover de fire ovennævnte kunstnere kan man i år opleve den charmerende og kejtede multiinstrumentalist Jaakko Eino Kalevi fra Finland, det unge danske punkband Iceage, de tidligere vindere af KarriereKanonen The Minds of 99, den artpoppede københavnske kvartet Blaue Blume og det dansk/svenske synthpop-projekt Lust For Youth.

Og så er der også mulighed for at opleve to af de største inden for dansk populærmusik, når legendariske Love Shop og en Lars H.U.G. tilbage i absolut topform også er blandt de optrædende kunstnere.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter