Programmet er klar til ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset’

Det endelige program er nu klar til ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2018’. P6 BEAT sender direkte fra DR Koncerthuset lørdag den 13. januar, og DR3 dækker også aftenen.

Nelson Can er blandt de optrædende ved ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset’ den 13. januar. Her er de fra P3 Guld tidligere på året. (Foto: © Agnete Schlichtkrull, Type 1)

I 2018 får sjette udgave af 'P6 BEAT Rocker Koncerthuset' besøg af den danske super-indie-kvartet ONBC, den svenske duo Pale Honey og tidligere medlem af Mew, Bo Madsens projekt Turbolens. Arrangementet løber af stablen lørdag den 13. januar 2018, og i år bliver det storslåede show præsenteret af de to radioværter Rune Hedeman og Mikael Simpson.

Med en portion af de bedste danske navne allerede offentliggjort, bliver hele line-uppet nu tilføjet supergruppen ONBC, der har rødder i nogle af de mest toneangivende indiebands fra 00’erne, nemlig Superheroes og Epo-555. Kvarteten kommer uden tvivl til både at dvæle ved detaljerne, men i den grad også have ekstra højt til DR Koncerthusets smukke loft.

Svenske Pale Honey har igen fået folk til at synge med på ABBA, efter de lavede et cover af nummeret ’Lay All Your Love On Me’. Siden da har de været i heftig rotation på P6 BEAT med numre fra både debuten og den seneste toer. Nu skal duoen prøver kræfter med DR Koncerthuset, og lytterne møder Sveriges nye indie-håb.

Aftenens program bliver færdiggjort af en mand, der har haft fingrene på de mest avancerede og populære guitarriffs i nyere dansk rock. Eks-Mew-medlem Bo Madsen melder sig nemlig under 'P6 BEAT Rocker Koncerthuset's faner med sit roste debutprojekt Turbolens. Der er garanteret gåsehud, når han sammen med en flok børn skal spille salen op.

Direkte på P6 BEAT og forskudt live på DR3

'P6 BEAT Rocker Koncerthuset' bliver sendt direkte på P6 BEAT på aftenen. Og publikum vil i salen blive kærligt guidet af de to herrer Mikael Simpson fra Formiddagen på P6 BEAT og Rune Hedeman fra Musiktjenesten. Sidder man derhjemme kan man følge med på DR3, der sender et sammenklip af aftenens koncerter og indslag - forskudt live fra klokken 22.30.

Om det endelige program siger radiovært og vært på aftenen Mikael Simpson:

"Det bliver min nytårsaften. Jeg har planer om at fyre en ualmindelig stor konge af, og så glæder jeg mig til at høre en masse musik live i den store sal. Jeg håber, at få en lektion i musikalitet og crowd control."

Vil man have hele oplevelsen med, skal man tænde for P6 BEAT, hvor Camilla Jane Lea og Tilde Bang-Hansen glæder sig til at sende seks timers live radio direkte fra salen:

"Sammen med Camilla Jane Lea er det min fornemste opgave at skabe en smadderhyggelig aften i selskab med radioen - med masser af livemusik, interviews og stemning fra DR Koncerthuset," siger Tilde Bang-Hansen.

Arrangementet er udsolgt, men i december og januar er det muligt at vinde billetter på P6 BEAT.

Her er det samlede line-up til P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2018:

  • Nelson Can

  • ONBC

  • Rest in Beats

  • Baby in Vain

  • Lowly

  • Katinka

  • Velvet Volume

  • Turbolens

  • Pale Honey

Mere info:

Dato: P6 BEAT Rocker Koncerthuset lørdag den 13. januar fra klokken 19.00

Showet kan følges i radioen på P6 BEAT, DR3 og SoMe.

#P6BEATrocker