QUIZ: Vind en gavepakke fra Ultra

I disse dage er der Ultra Galla over hele landet. Her kan du vinde Ultra Galla-t-shirts og andet sejt Ultra-merchandise.

Ultra Galla kommer til Sønderborg, Aalborg, Herning og København. (Foto: NA. © Type 1)

Fra fredag den 27. november og godt en uge frem rejser det store Ultra Galla Show rundt i Danmark og hylder venskaber med 'D' Nice at være Nice'-kampagnen.

Igen i år samarbejder Mary Fonden og Ultra Galla - denne gang ved at sætte fokus på ensomhed, og Kronprinsesse Mary overværer da også det første af showene - i Skansehallen i Sønderborg.

Det er Sofie Linde, Jacob Riising og Joakim Ingversen, der er værter, som er spækket med musik, comedy og flotte priser, og med hjælp fra blandt andre Bubber, Nikolaj Stokholm og Svenning vil de blandt andet kåre Danmarks bedste kammerat og hylde alle, der synes 'D' Nice at være Nice'. Musikken ved Ultra Galla bliver leveret af Wafande, Page Four og Flora Ofelia.

Udover at der bliver holdt Ultra Galla i Sønderborg fredag den 27. november, er der også shows i MCH i Herning den 28. november, Musikkens Hus i Aalborg den 29. november og i Operaen i København den 5. og 6. december.

Alle steder bliver der også mulighed for at sikre sig Ultra-huer, Ultra-mobilcovere, Ultra-tabletcovere, Ultra-høretelefoner og Ultra Galla-t-shirts, og her har du chancen for at vinde en Ultra-gavepakke.

Du kan være med i lodtrækningen om præmien, hvis du svarer rigtigt på de to nedenstående spørgsmål, og vi skal have dit svar senest fredag den 5. december klokken 10.00. Hver deltager kan kun sende ind én gang.

Spørgsmålene, du skal svare på, er:

1. Hvornår bliver 'Ultra Nyt' sendt på DR Ultra mandag-torsdag?

a. Klokken 16.15

b. Klokken 18.00

c. 19.20

2. Hvad hedder DR Ultra-værten, som snart skal være vært for 'X Factor'?

a. Kåre Nielsen

b. Joakim Ingversen

c. Sofie Linde

Send dit svar samt navn og adresse til quizomdr@dr.dk

FacebookTwitter