Rasmus Ott er ny vært på DR Ramasjang

Sommeren byder på et nyt ansigt på DR Ramasjang, når Rasmus Ott i dag begynder som ny vært på ’Hej Ramasjang’.

Rasmus Ott er ny vært på DR Ramasjang. (Foto: Rolf Torbøl Sørensen © Type 1)

Rasmus Ott kaster sig sammen med Jacinta, som mange kender fra 'MonsterBuster', ud i en masse forskellige ting i ’Hej Ramasjang’ i løbet af sommeren. De skal blandt andet bygge en tidsmaskine og klæde sig ud som dinosaurer. De skal også lege cowboys og ride på heste og meget mere.

Selvom Rasmus Ott er ny i landet Ramasjang, så er der måske nogen, der har set ham før. Han er nemlig rigtig dygtig til en sportsgren, der hedder tricking, hvor man laver alle mulige flotte akrobatiske spring og bevægelser. Det har han tidligere været inde og fortælle om i ’Ultrastyrken’ på DR Ultra. I ’Hej Ramasjang’ skal han også lære Jacinta at tricke. Jacinta er til gengæld god til at tegne, så det skal hun lære Rasmus.

Nogle af de lidt ældre børn, eller deres forældre, kan måske også huske, at Rasmus Ott engang vandt MGP med sangen ’Kickflipper’.

”Rasmus Ott er både idérig, legesyg og gennemført musikalsk, og vi er derfor rigtig glade for at byde ham velkommen til DR Ramasjang. Vi ser frem til at se, hvad han kan finde på sammen med alle de andre i landet Ramasjang,” siger redaktør for DR Ramasjang Pelle Møller.

I ’Hej Ramasjang’ skiftes de forskellige DR Ramasjang-værter til sammen at rode, hygge, lege, bygge og alt muligt andet. ’Hej Ramasjang’ kan ses i løbet af eftermiddagen på DR Ramasjang eller på dr.dk/tv. I ’Hej Ramasjang’ følger vi årstiderne og børnenes liv og optager ude i al slags vejr, så når det regner, finder vi regntøjet frem, når det fryser, er det frem med flyverdragte - og når solen skinner, er det på med solhatten og ud i det gode vejr.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter