Så er der nye ’Rigtige Mænd’ – og du kan motionere med

Fem nye håndværkere har været så letsindige at melde sig til dét sundheds-eksperiment, de tror, de kender formlen på. En række steder i landet kan man motionere med den næste tid.

Fem helt nye Rigtige Mænd har været så letsindige at melde sig til et nyt sundhedseksperiment. For det så jo så sjovt ud sidst. (Foto: MakeitBee © Type 2)

Siden DR præsenterede første sæson af 'Rigtige Mænd' med de fem gæve håndværkergutter i 'Den Blå Negl', har massevis af mænd rundt om i landet fået øjnene op for, at det faktisk godt kan være sjovt at være sund.

I den nye sæson af 'Rigtige Mænd' bliver fællesskabet og holdånden for alvor sat på prøve. Ikke bare på tv-skærmen, men også overalt i kongeriget, hvor alle rigtige mænd udfordres til selv at rejse sig fra sofaen, finde sammen i hold og træne med, mens tv-programmerne kører på DR1.

Holdånden er i fokus

På tv har fem nye flotte håndværkere været så letsindige at melde sig til det sundheds-eksperiment, de tror, de kender formlen på. De vil også gerne være 'Rigtige Mænd'. Men der er kommet ny remoulade på pomfritterne. For i denne sæson handler det ikke om, hvem der hurtigst kan smide dunken og få en laber krop. Det er ikke en kamp mellem dem som individer – i denne omgang skal de gennemføre et benhårdt mandeløb sammen som ét hold!

Denne gang har ingen vundet, før sidste mand er over mållinjen.

Men kan fem 'Rigtige Mænd' overhovedet finde ud af at tæmme deres indre konkurrencegen og samarbejde, når de kommer på deres livs prøvelser?

De fem store håndværkere, der alle er i elendig form og vejer på den tunge side af 100 kg, er sikre på at de allerede har gennemskuet, hvad der kommer til at ske. Løb lidt mere og drik lidt færre bajere. Men sådan hænger det ikke sammen. For sundhedsapostlen har lagt en plan, der indebærer alt fra nøgen-tegning til kolbøtter og harpunering af fisk.

For nogle af mændene har deres lidt for magelige håndværkerliv haft alvorlige konsekvenser for privatlivet. Men måske er det ikke for sent af rette op på den synkende skude?

Mød de nye gutter fra 'Rigtige Mænd - det nye hold':

Flemming, mekaniker og 40 år. Han bor i Skanderborg sammen med sin kone, som han har været sammen med, siden han var 18 år, og deres to sønner. Flemming elsker biler og er perfektionist, når det handler om at sætte biler i stand. Hans mesterværk er en beach boogie, som har vundet DM i autolakering. Flemming står for madlavningen hjemme og elsker at servere fuldfede gryderetter. For som han siger: Bacon er et grundstof, og fløde er livets eliksir.

Julle, slagteriarbejder er 30 år og nyskilt. Nu bor han sammen med sin datter Julie på otte år i et hus på landet ved Bylderup-Bov. Julle og Julie har tre heste og bruger meget af deres fritid på at dyrke den sønderjyske favoritsport, ringridning. Efter skilsmissen har Julle indset, at det nok er nødvendigt at stramme lidt op på livsstilen.

Thomas, asfaltør er 32 år og bor sammen med sin kone og to små børn i Middelfart. Han er sjakbajs, er stolt af sit job og sætter en ære i at lave vejen ”lækker og lige”, som han siger. Thomas var engang i god form, men kosten i asfalt-sjakket består mest af hotdogs og energidrik, så han efterhånden er blevet alt for stor og alt for doven, mener hans kone.

Krabbe, kloakarbejder er 33 år og bor i Horsens. Krabbe og konen Tina er flyttet hver til sit, fordi konen blev træt af hans usunde livsstil, så nu har Krabbe kun deres fælles døtre hver anden weekend. Mens Krabbe har ladet stå til med sin vægt og sin sundhed, er hans ekskone Tina til gengæld kommet i god form. Nu vil Krabbe gerne hanke op i sig selv og vinde Tina tilbage.

Rasmus, elektriker er 24 år og har købt et gammelt hus, som han bruger sin fritid på at sætte i stand. Som ægte sønderjyde elsker Rasmus kage, og da han samtidig har et glimrende handelstalent, er han storindkøber af kager, der nærmer sig sidste salgsdato, og som fortæres ved de daglige kageorgier sammen med elektriker-kollegerne.

Sjakket – i hele landet

Rigtige Mænd sæson 2 følges op af Rigtige Mænd Sjakket - et nyt gratis træningsfællesskab på rigtigemænd.dk, hvor alle mænd kan få præcis det samme træningsprogram med enkle og effektive træningsøvelser som de nye 'Rigtige Mænd' på tv.

I Rigtige Mænd Sjakket træner mændene sammen i hold – ligesom de 'Rigtige Mænd' på tv. Det fælles mål er 'Rigtige Mænd'-løbet, som afvikles i cirka 60 kommuner landet over samtidigt den 24. maj.

Rigtige Mænd-løbet er et nyudviklet og noget anderledes løb med sjove og udfordrende hold-opgaver, hvor alle Sjakkets hold kan dyste mod hinanden og konkurrere mod både de gamle 'Rigtige Mænd', som hver stiller op med deres eget hold, og også de nye 'Rigtige Mænd' fra det nye hold i sæson 2.

'Rigtige mænd – det nye hold' er seks programmer på DR1. Premiere onsdag den 5. april klokken 20.00.

FacebookTwitter