Signe Molde er tilbage på DR2 - og på udebane

I en ny programserie på DR2 ser Signe Molde folk i øjnene, som hun ikke forstår og udfordrer deres livsstil og humor.

  • I en ny programserie på DR2 besøger Signe Molde nogle af de miljøer, som ofte er genstand for debat. (Foto: © Otto Frederik Schelin)
  • I en ny programserie på DR2 besøger Signe Molde nogle af de miljøer, som ofte er genstand for debat. (Foto: © Otto Frederik Schelin)
  • I en ny programserie på DR2 besøger Signe Molde nogle af de miljøer, som ofte er genstand for debat. (Foto: © Otto Frederik Schelin)
1 / 3

I en ny programserie på DR2 besøger Signe Molde nogle af de miljøer, som ofte er genstand for debat. Her ser hun folk i øjnene, som hun ikke forstår og udfordrer deres livsstil og humor i direkte konfrontation. ’Signe Molde på udebane’ har premiere torsdag den 19. november på DR2 klokken 21.00 og samme dag på DRTV.

Grænsen for, hvad der er sjovt, er som bekendt hårfin. I en ny programserie inviterer Signe Molde sig selv ind i forskellige miljøer for at bliver klogere på, hvad der ligger bag holdningerne og livsstilen i blandt andet modebranchen, hos LGBT+-personer, blandt abortmodstandere, veganere og i omskæringsdebatten. Og så benytter hun anledningen til både at udfordre deres synspunkter og ikke mindst teste nogle af sine jokes, som netop handler om de mennesker og miljøer, Signe Molde besøger.

- Efter 10 quiz-sæsoner tænkte jeg, at det var på tide at sparke min gamle morkrop ud af det trygge tv-studie og ud i virkeligheden. Og det har vist sig at være overraskende sjovt og spændende - og helt uforudsigeligt. Og så er jeg endnu engang blevet bekræftet i, hvor sejt et land vi bor i. I Danmark må vi - allesammen - leve som det passer os og sige, hvad vi mener, uden vi bliver slået ihjel eller smidt i fængsel. Og det skal man aldrig tage for givet, siger Signe Molde.

Emner der deler vandene

Seerne kender Signe Molde som journalisten, der i årevis har brugt humor til at udstille magthavere og meningsdannere overfor sit publikum. I ’Signe Molde på udebane’ kommer helt nye elementer i spil, når værten både er i direkte konfrontation med hovedpersonerne, laver reportage og går på scenen i et standup-show.

- Signe Molde tager fat om nogle af de emner og problematikker, som er tilbagevendende i den aktuelle samfundsdebat - og som deler vandene. Programmet mikser forskellige formgreb på nye måder, og med sin direkte, ærlige facon og særlige underfundighed er det vores håb, at ’Signe Molde på udebane’ både åbner for nye sider af miljøerne og giver seerne øget forståelse, noget at tænke over og et godt grin, siger redaktionschef Søren Bo Hansen.

Grænser for hvad der er sjovt

På sin færd møder Signe Molde nogle af de 3000 danske abortmodstandere i foreningen Retten til Liv, der kæmper for at gøre abort ulovligt i Danmark. Hun møder nogle af Danmarks mest dedikerede veganere, som har viet deres liv til kampen for at redde dyrene fra at blive spist.

Hun er også til Winter Pride for at møde det danske LGBT+-miljø, der kæmper for en regnbuefarvet mangfoldighed og så besøger hun den københavnske modeuge, hvor den ene designer efter den anden har bæredygtighed i fokus. Sammen med de medvirkende tester Signe Molde grænserne for, hvad der er sjovt.

’Signe Molde på udebane’ har premiere den 19. november klokken 21.00 på DR2 og samme dag på DRTV.