Thisted tilbage i DR som "Gamle Ole"

Den tidligere studievært på TV-Avisen er tilbage på skærmen med ’Seniormagasinet’ på DR2.

Ole Thisted forlod DR i 2001, men er nu tilbage. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

I 25 år var han Mr. News i DR – blandt andet som vært på TV-Avisen, men han stoppede i huset i 2001.

Nu, 17 år senere, er Ole Thisted så tilbage i DR som vært på ’Seniormagasinet’, der sendes klokken 23.00 på DR2 hver dag til og med den 23. december, samt på DRTV. Her undersøger han, hvilke teknologiske, medicinske og åndelige muligheder, vi har, og hvordan vi får det mest optimale ud af tilværelsen, inden vi stiller træskoene.

”Plottet er, at jeg skal sidde og ligne den alvorlige studievært, jeg var i gamle dage, men så sige nogle skæve ting, der kan virke overraskende,” fortæller 74-årige Ole Thisted.

Programmet fokuserer blandt andet på hjælpemidler til seniorer - lige fra Viagra og gangstativer til faldafbødning og specielle diæter. Ingen har indtil nu forsøgt at samle disse ting i tv-sammenhæng og forholdt sig til dem, præcis som vi forholder os til alskens andet forbrug.

Bryde tabuer og grine

’Seniormagasinet’ belyser et område, som handler om at blive gammel og de udfordringer og muligheder, der følger heraf. Programmet bliver præsenteret i en form, der ikke er set tidligere, hvor der er plads til at bryde tabuer og grine af sig selv.

”Det er ungdomsafdelingen DR Ung, der står bag programmet, og det er sjovt at arbejde sammen med folkene herfra. Det er en fest at være tilbage i DR, og det er mit indtryk, at både DR og seerne er tilfredse med det, vi laver, og så er jeg glad,” griner Ole Thisted.

Du kan få en smagsprøve på Seniormagasinet i videoen her:

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter