Tina Müller bliver ny vært på ’Madmagasinet’

Fra næste sæson af 'Madmagasinet' skal Tina Müller danne makkerpar med Adam Aamann, når de to værter går danskernes madvaner og fødevarer efter i sømmene.

  • Fra næste sæson af 'Madmagasinet' skal Tina Müller danne makkerpar med Adam Aamann, når de to værter går danskernes madvaner og fødevarer efter i sømmene. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Tina Müller skal jonglere med både æbler og håndbolde, når hun fremover er vært på både DR Sporten og 'Madmagasinet'. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 2

Tina Müller bliver ny vært på 'Madmagasinet', når næste sæson af det nysgerrige forbrugerprogram kommer til efteråret. Som vært på både DR Sporten og 'Madmagasinet' skal hun fremover jonglere med både æbler og håndbolde, som for den rutinerede vært går godt hånd i hånd.

”Jeg ser virkelig frem til at blive vært på 'Madmagasinet', som for mig er et program, hvor jeg får mulighed for at gå i dybden og bygge programmet op på en anden måde, end når jeg laver live-tv på Sporten – og den kombination glæde jeg mig meget til. Jeg har selv fulgt med i 'Madmagasinet', og jeg kan godt lide, at programmet på undersøgende vis gør os danskere klogere på madvarer og sundhed samtidig med, at man som seer er underholdt,” forklarer Tina Müller.

Tæt på danskernes madvaner

'Madmagasinet' er et velkendt magasinformat på DR1, men fra næste sæson vil programmet med Tina Müller i front komme endnu tættere på danskerne og deres madvaner.

”Det er lidt af et scoop at have fået Tina Müller med på holdet på 'Madmagasinet'. Vi har været på udkig efter en ny vært, efter Mette Frisk har sagt ja til at være vært på en anden programserie, og Tina er klart vores favorit til at føre programmet videre. Hun er en erfaren reporter og vært, der med sin nysgerrighed og sit høje humør passer perfekt ind i programmet, hvor vi i efteråret i endnu højere grad vil rundt i Danmark, ud og møde vores seere, der hvor de køber, tilbereder og ikke mindst spiser mad,” fortæller redaktionschef på 'Madmagasinet' Eva Kvist.

Tina Müller skal være med til at gøre 'Madmagasinet's seere klogere på den mad, de spiser hver dag. Mens Adam Aamann giver inspiration til at lave lækre retter, der er lige til at gå til, vil Tina Müller undersøge, hvordan maden bliver til, hvordan den påvirker os, og hvad der er op og ned i junglen af fødevarer.

Værterne er altid på seerens side, når det handler om at undersøge myter og realiteter bag vores fødevarer. Tina Müller og Adam Aamann vil sammen sikre, at vi både ved mere om vores mad og ikke mindst bliver bedre til at kaste os ud i mere madlavning hjemme i vores køkkener.

Åbne arme i Aarhus

Både 'Madmagasinet' og Sporten er blandt programmer som vil blive produceret fra DR i Aarhus. Tina Müller ser frem til at flytte dertil og skulle være en del af det nye redaktionsmiljø, fortæller hun og uddyber:

”Hånden på hjertet – jeg glæder mig helt vildt. Alle, jeg har mødt, har stået med åbne arme og taget godt imod mig. Det bliver en fornøjelse at lære alle de nye mennesker rundt om 'Madmagasinet' at kende, som helt sikkert kan lære mig noget nyt, og det bliver spændende at prøve sig selv af i et nyt format. Det er et godt tidspunkt for mig at tiltræde redaktionen, og jeg glæder mig nu til at blive en del af holdet i Aarhus.”

Mette Frisk skal være vært på en ny programserie for DR Fakta og stopper derfor på 'Madmagasinet'. Tina Müller tiltræder redaktionen medio august, og første program af den nye sæson af 'Madmagasinet' sendes på DR1 fra onsdag den 18. oktober klokken 21.00.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter