TV-værter gav kollegapris til Anders Agger

Årets værtskollegapris gik til Anders Agger, der dog ikke selv kunne tage imod prisen, fordi han er i Vietnam sammen med Anne Hjernøe for at lave tv.

Anders Agger er blevet kåret som ’Årets værtskollega’ af DRs øvrige tv-værter. (Foto: Søren Hartmann © Type 1)

Tv-værten Anders Agger, der især gør sig meget på DR2, måtte nøjes med at takke kollegerne på video, da DRs tv-værter i weekenden for sjette gang holdt ’Værtsdag’ og samtidig også uddelte prisen til ’Årets værtskollega’.

Værtsdagene er et forum, hvor man som tv-vært kan skabe sig et netværk og have fagligt fokus på det at være et af DRs mange ansigter udadtil. Netværket blev i sin tid skabt, fordi mange værter oplevede at stå alene med deres faglighed som værter.

Det er DRs tv-værter, der har stemt om, hvem der skulle have prisen som ’Årets værtskollega’, og her løb Anders Agger altså med sejren. I en af begrundelserne hed det blandt andet, at Anders Agger burde hædres, ”fordi han i ’Indefra’ formår at bringe seerne tæt på det, der normalt er utilgængeligt.”

”Han får den personlige, nærværende historie gravet frem og fortalt så fint, medlevende og uden snageri – uanset om det er en flygtning i en umulig situation i Hanstholm, bunden af Lolland eller topledelsen i Vestas. Vi bliver klogere hver gang – og kommer nærmere hver gang,” lød begrundelsen fra en af kollegerne.

På reportagerejse i Vietnam

En anden skrev:

”Anders Agger skal have prisen, fordi jeg ser og elsker alt, hvad han laver. Jeg drømmer om at arbejde sammen med ham.”

Når Anders Agger ikke kunne være til stede til ’Værtsdag’, var forklaringen, at han er på reportagerejse med Anne Hjernøe i Vietnam.

Tidligere er værtskollegaprisen gået til Peter Qvortrup Geisling, Felix Smith, Tine Gøtzsche, Alberte Clement Meldal og Maria Månson.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter