Tyvstart valget: Afgiv din stemme i selskab med P3

P3 gør det muligt at brevstemme ved DR Byen fredag.

Sådan så det ud, da P3 holdt valgbar op til kommunal- og regionsrådsvalget i 2013. (Foto: Ida Gundersen)

Fredag den 17. november opsætter P3 et valgsted på Kaj Munks Vej i København, hvor folk kan komme og afgive en brevstemme til kommunal- og regionsrådsvalget.

Valgstedet er åben fra klokken 6.00 om morgenen til klokken 18.00 om aftenen, og dagen byder på masser af underholdning og hyggelig stemning.

Alle P3's programmer støtter op om arrangementet. Fra de opsatte højttalere på pladsen, kan du høre, når ’Lågsus,’ ’Go’ Morgen P3,’ og ’Stegger & Toft,’ spiller i radioen. Desuden kommer rapperen L.O.C. og optræder ved DRs garage på Amagerfælledvej, når 'Moyo Live' rykker ud af studiet og sender live fra klokken 16.03-18.00.

Om morgenen bliver der serveret gratis kaffe og rundstykker til de friske, og senere på dagen bliver der sat et fadølsanlæg op, ligesom man kan få øl, kaffe og suppe.

Sæt et kryds

Det er i et håb om at få flere unge til at stemme, at P3 har taget initiativet til at oprette et valgsted. Fokus ligger især på dem, der skal stemme for første eller anden gang.

”Vi er ligeglade med, hvor I sætter jeres kryds, bare I sætter et. For hvis du ikke siger noget nu, har du ikke chancen igen før om fire år," siger programredaktør på P3 Kim Lykke Pihl-Vester.

Alle stemmeberettigede kan stemme ved P3's valgarrangement, man skal bare huske et ID med synligt billede på.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter