Værter til Melodi Grand Prix 2018 afsløret i årets værtsby

I Aalborg blev det i dag afsløret at Annette Heick og Johannes Nymark er værter, og at koncertarenaen Gigantium lægger rammer til, når Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP afholdes til februar.

I Aalborg blev det i dag afsløret at Annette Heick og Johannes Nymark er værter, og at koncertarenaen Gigantium lægger rammer til, når Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP afholdes til februar. (© Betina Fleron Hede)

Der er lagt op til en gigantisk folkefest to lørdage i træk i Aalborg til næste år. DR har nemlig i dag indgået en aftale med Aalborg Kongres & Center om, at Gigantium skal lægge hus til, når DR1 sender Dansk Melodi Grand Prix 2018 lørdag den 10. februar og ugen efter børnenes MGP, lørdag den 17. februar.

På et pressemøde i Aalborg Kongres & Kultur Center i dag blev det endvidere afsløret, at Annette Heick og Johannes Nymark endnu en gang er værter ved Dansk Melodi Grand Prix 2018. På pressemødet fik de to værter æren af at overrække plaketten til borgmester Thomas Kastrup-Larsen, som det håndgribelige symbol på, at Aalborg er årets værtsby:

"Jeg er simpelthen så glad for, at Annette og Johannes har sagt ja til at være værter igen. Annette og Johannes har en fælles passion og kærlighed for Melodi Grand Prix, og deres kemi er helt uovertruffen. De var fantastiske sidste gang, og det bliver en kæmpe fornøjelse at se dem sammen på scenen igen - i Gigantium. Gigantium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prix'er i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest og få det maksimale ud af, at showene kommer til byen," siger en begejstret underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme.

Syvende Grand Prix i Aalborg

Det er syvende gang, at den nordjyske hovedstad er vært for Dansk Melodi Grand Prix. Og ligesom seneste gang - til Dansk Melodi Grand Prix 2015 - foregår det altså i byens store koncert- og sportsarena Gigantium, hvor der er plads til op mod 8500 publikummer.

"At Aalborg Kongres & Kultur Center igen sammen med resten af Aalborg er tovholder for syvende gang, taler måske meget godt for sig selv. Vi elsker Grandprix og hele stemningen, der rammer den store sangdyst ind. For nordjyderne er det en ære, og allerede nu kan jeg godt love, at både at deltagerne i grandprixet – både voksne og børn - sammen med publikum vil blive modtaget med fest og farver," fastslår Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix og MGP forventes at begynde til efteråret. Hold øje med dr.dk/grandprix og på akkc.dk.

Facebook
Twitter