Vi googler helt vildt på ’Matador’

DRs populære tv-serie og også serien ’Skam’ var noget af det, vi søgte allermest på på Google i 2017.

Susse Wold, Kirsten Olesen og Holger Juul Hansen fra 'Matador', som vi stadig søger vildt på på nettet. (Foto: © Framegrab, Type 1)

Mere end 39 år efter at Lise Nørgaards populære serie ’Matador’ havde premiere, optager Maude, Fede, hr. Schwann og Misse Møhge os stadig helt vildt. Da DR1 genudsendte første halvdel af serien i år, blev livet i Korsbæk gang på gang ugens mest sete tv-program i Kantar Gallups seerundersøgelse, men også på Google har ’Matador’ hittet.

Folkene bag søgefunktionen har netop offentliggjort deres årlige undersøgelse ’Year in Search’, og den viser, at Danmarks national-tv-serie lå i top fem over det, vi søgte mest på på nettet i år.

’Matador’ var det vi søgte fjerdemest på på Google i 2017. Nummer 1 var ’It’ – titlen på en film med dræberklovne, mens nummer to også kunne ses på DRs tv-kanaler. Det var nemlig den norske ungdomsserie ’Skam’, som alle talte om i årets løb, og som DR3 og dr.dk/tv viste.

Lige over ’Matador’ på listen lå ordet ”fidget spinner”, mens ”Royal Arena” var det, vi søgte femtemest på.

Den massive interesse for at søge på ’Matador’ på nettet, kom i et år, hvor journalisten og forfatteren Lise Nørgaard samtidig fyldte 100 år, og hvor ’Matador’ udkom i en nyrestaureret udgave.

Den næste omgang af ’Matador’ vises på DR1 i foråret 2018.